烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

尋晚睇一日三餐 (農村第二季), 好似係第5集, 有日早餐要整麵包, 佢早一晚搓麵團, 第二朝再二發整型入模

但佢成個過程都好搞笑, 唔識整麵包的人, 睇左可能以為真係咁樣整麵包...

仲有第二朝起身做排氣, 係咁用力出拳打個麵團, 唔係打幾下, 係打幾十下, 仲要拳拳到肉, 誓要打死個麵團咁樣, 真係"鄧" 個麵團肉痛...

侯爵府

不過話時話, 原來 J2 開始有得播一日三餐, 應該係第一季開始播掛, 我覺得幾好睇!

禁止訪問

侯爵府

beautyhappy 發表於 16-10-13 11:41
幾點播呀?

冇留意, 只係睇下電視機的時間表時, 無意中見到, 應該開始左, 唔知做到第幾集

至於李瑞鎮做麵包嗰集, 我係睇 mytv super

禁止訪問

子爵府

jolps 發表於 16-10-13 09:55
不過話時話, 原來 J2 開始有得播一日三餐, 應該係第一季開始播掛, 我覺得幾好睇! ...
無意中星期三4點係j2睇到好似冇宣傳j2播都唔知,有李昇基做嘉賓,係咪第一季? 我like李瑞鎮同埋d嘉賓好睇

侯爵府

Lucky@128 發表於 16-10-13 22:52
無意中星期三4點係j2睇到好似冇宣傳j2播都唔知,有李昇基做嘉賓,係咪第一季? 我幾like李瑞鎮同埋d嘉賓 ...

李昇基應該係第一季喇~
我記得佢做guest嗰集都幾搞笑

公爵府

2018復活節勳章

Lucky@128 發表於 16-10-13 22:52
無意中星期三4點係j2睇到好似冇宣傳j2播都唔知,有李昇基做嘉賓,係咪第一季? 我幾like李瑞鎮同埋d嘉賓 ...

最新一季魚村篇又有李瑞鎮

首頁

尾頁

跳至