用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

產前產後 今日: 26|主題: 236435

Kinetics 講座有咩禮物?

複式洋房

國民生產總值:457

如題,請問有無人去過?多唔多禮物?

男爵府

國民生產總值:6993

回覆樓主:

多,內容亦好,值得去

複式洋房

國民生產總值:331

多,內容都幾實用。尋晚聽完。

Huggiex尿片 NB,0,S 各x2 買一送一優惠券&濕紙巾
Mxstela嬰兒沐浴試用裝 x1套
Dr Brxxn儲奶袋試用裝
Dr Brxxn口水肩 x1
惠氏媽媽奶200克 X 1盒
Lataxyd試用裝 x1
Babyganicx嬰兒洗衣劑試用裝
Mumomegx鈣片試用裝

打疫苗都有幾張優惠券
仲有張券去門市換禮物,未去唔知係咩。

複式洋房

國民生產總值:315

fantasytong 發表於 16-10-14 13:48
多,內容都幾實用。尋晚聽完。

Huggiex尿片 NB,0,S 各x2 買一送一優惠券&濕紙巾

我8月去換…
換1罐s26 ultima 同6支水奶

複式洋房

國民生產總值:263

推介樂兒會迎新禮品,唔使聽直接登記就羅得禮物,報推介人有多隻搖玲公仔添.

http://www.baby-kingdom.com/foru ... amp;fromuid=2264429
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎