自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

我決定係安排好晒D野就去死,費事比人話我貪錢!我就係咁不孝,我選擇死,咁我既錢就可以孝順,而我又唔使辛苦啦!

伯爵府

為左網上世界既說話去死值唔值得?你覺得網上既人重要過你身邊既人咩?我唔評論你以前既事,路係自己行,唔影響人,你鐘意點做就點做。唔需要理人講咩

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

無話可說 發表於 16-10-13 10:11
我決定係安排好晒D野就去死,費事比人話我貪錢!我就係咁不孝,我選擇死,咁我既錢就可以孝順,而我又唔使 ...
你都係算吧,玩論壇玩到要死???講呢d說話,也不會有人可憐你的,只會覺得你好幼稚.....

公爵府

你最好唔好上網講自己野 有啲意見太現實你接受唔到就唔好睇啦

象牙宮

sumsum_so 發表於 16-10-13 10:14
為左網上世界既說話去死值唔值得?你覺得網上既人重要過你身邊既人咩?我唔評論你以前既事,路係自己行,唔 ...

成日見唔到個仔,呢個又唔理,果個又煩,都係盡早解決開心D

子爵府

畀面勳章

決定咗?打算幾時?點死法?

雖然唔鼓勵人尋短見....但也尊重你選擇!!

象牙宮

凍檸檬茶 發表於 16-10-13 10:16
你最好唔好上網講自己野 有啲意見太現實你接受唔到就唔好睇啦

我係岩岩聽到D唔開心既說話,再加上呢度D人咁講,不如搵個完美方法啫

男爵府

寧願死你都唔去養你媽,
真係希望你仔學足你咁

子爵府

四肢健全、冇病冇痛走去尋死?

我希望你想清楚,死唔係解決問題嘅方法,
只係不負責任嘅行為。

如果你一意孤行,記得填器官捐贈卡!

男爵府

cholewong29 發表於 16-10-13 10:22
寧願死你都唔去養你媽,
真係希望你仔學足你咁

水晶宮

回覆 無話可說 的帖子

做人做到你咁... 真係好失敗....

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

在此引用之前外大交使鼓勵其他會員嘅內容:
外交大使 發表於 15-3-12 12:32
人的際遇都不一樣,但每個人一生總會面對多重挑戰,這一刻您或者正面對困境而意志消沉,並不等如您日後的人生不見光明;您遇到認為難以排解的難題,在他人眼中也許是加以援助便能一一解決!因此請別輕言放棄,請嘗試將您的心底話告訴願意傾聽的人,尋求他人援助。

生命熱線 23820000
http://www.sps.org.hk

香港撒瑪利亞防止自殺會 23892222
http://www.sbhk.org.hk/

生命誠可貴呀!

現將主題關閉。
盡我一己之力,發放正能量!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主,講晦氣說話冇用,其實接受唔到網上意見,都係唔好開post 啦,做cd rom 冇人會judge 你

首頁

尾頁

跳至