用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 1526|主題: 868814

發惡夢 見到棺材

男爵府

國民生產總值:6466

有幕係靈堂 好多白色花 白色棺材 張相係個男人樣 我唔識佢的 嚇到呢 係咪有咩隱喻?

大宅

國民生產總值:4912

2015xmas

升官發財

男爵府

國民生產總值:5212

我之前懷孕時都發過,見到個男人相,我仲出席埋佢嘅葬禮,我都唔識佢,好彩嘅係唔算太恐怖,之後我搭巴士走,一落山就變左有個男仔突然坐喺我隔離,仲叫我做媽咪,我懷疑唔知係咪b嘅前世

不過夢完後無乜特別,但奇怪係我仲好記得張相個男人樣,反而b個樣我唔記得。

大宅

國民生產總值:2445

回覆樓主:

好似話夢見棺材係好架喎,唔使擔心啦

子爵府

國民生產總值:10412

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 吸收力勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2015xmas 畀面勳章

夢見棺材預示會有錢財進脹

男爵府

國民生產總值:6466

回覆樓主:

諗番個夢打冷震 希望唔咪衰野啦 承你地貴言

wcpcelia    發表於 16-10-13 14:06

大宅

國民生產總值:2000

好恐怖
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎