用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 44|主題: 117181

[泰國] 泰航限時減價喇...

珍珠宮

國民生產總值:44141

去BKK連稅, $12XX 咋...

王國熱話
3歲女最近經常半夜醒、大喊
我仔二歲俾老師一投訴話打人,玩水。好...
bb成日伸懶腰
婆婆嫲嫲工人湊B係咪會多數會曳D?

水晶宮

國民生產總值:73553

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

I 大蚊豬   

男爵府

國民生產總值:9337

幾時出發呀?

珍珠宮

bero 發表於 16-10-13 10:58
幾時出發呀?

銷售限期 : 2016年10月13日 - 2016年10月19日
出發日期 : 2016年10月30日 - 2017年3月11日不適用於 : 16年12月22日至12月25日 / 17年1月26日至1月30日

男爵府

國民生產總值:9337

pbpk03845784 發表於 16-10-13 11:09
銷售限期 : 2016年10月13日 - 2016年10月19日
出發日期 : 2016年10月30日 - 2017年3月11日不適用於 : 16年 ...
謝謝

侯爵府

國民生產總值:24502

岩岩先去完BKK, $ 17XX 包30 kgs 已經覺得好抵.
依家仲要 $12XX, 真係冇得輸 !

wcpcelia    發表於 16-10-14 16:34

珍珠宮

Kittymummy 發表於 16-10-13 11:29
岩岩先去完BKK, $ 17XX 包30 kgs 已經覺得好抵.
依家仲要 $12XX, 真係冇得輸 ! ...
係呀...泰航好小咁平

珍珠宮

BOOK左...

子爵府

國民生產總值:12390

好媽媽勳章

pbpk03845784 發表於 16-10-13 13:22
BOOK左...

請教邊度book

大宅

國民生產總值:4003

我見到HKAIR, 全包宴, 做緊950蚊, 不過凌晨出發

象牙宮

國民生產總值:231556

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

pbpk03845784 發表於 16-10-13 13:22
BOOK左...
我都係

可以窮遊一次喇

pbpk03845784    發表於 16-10-13 15:03

珍珠宮

PANCO 發表於 16-10-13 13:25
請教邊度book
泰航官網可以book !!

大宅

國民生產總值:1273

請問係咪回程只有早機?

男爵府

國民生產總值:6920

剛search 1/2/17出發仲要$3xxx一個

象牙宮

國民生產總值:231556

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

Ocean419 發表於 16-10-13 15:15
我諗係因為一早比人BOOK晒喇,我指未有呢個promo前

珍珠宮

sasa0208 發表於 16-10-13 15:22
我諗係因為一早比人BOOK晒喇,我指未有呢個promo前
我諗係出哩個promo嘅時候係有嘅...但始終係新正頭...所以好快已經比人掃哂 !!

大宅

國民生產總值:1013

男爵府

國民生產總值:6521

可能比旅行社掃哂

大宅

國民生產總值:4995

Ocean419 發表於 16-10-13 15:15

Book左3/2/2017
$12xx
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎