用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 50|主題: 49002

20週,子宮赤痛

洋房

國民生產總值:98

請問各種Jm, 現20週,子宮赤赤痛,好「袁」係咪正常?之前從未試過有咁的感覺㗎!

別墅

國民生產總值:786

Ada2016 發表於 16-10-13 11:10
請問各種Jm, 現20週,子宮赤赤痛,好「袁」係咪正常?之前從未試過有咁的感覺㗎!
...

我20週時都係咁!有時中間痛,有時兩邊痛...不過都係一陣,好快冇痛
問過醫生,佢話子宮開始膨漲,係正常.只要冇見紅同流啡就冇問題!
當然,如果持續痛好耐冇停就睇下醫生檢查下好啲

洋房

國民生產總值:98

samsamb 發表於 16-10-13 11:33
我20週時都係咁!有時中間痛,有時兩邊痛...不過都係一陣,好快冇痛
問過醫生,佢話子宮開始膨漲,係正常. ...

痛左大概兩個鐘頭就無啦!多謝你回覆

大宅

國民生產總值:1724

回覆樓主:

遲d腰酸背痛仲難頂

侯爵府

國民生產總值:24019

好正常架
多數人都會經歷~

別墅

國民生產總值:985

2015xmas

我都係呀,之前21週左右個子宮位冤左成個星期,但見無血無大痛就無理了。
而家24週就無咩野了。

水晶宮

國民生產總值:61614

正常嘅,子宮擴張,為BB成長作準備。

男爵府

國民生產總值:7990

我都會架!冤冤地痛,但又無咁犀利。醫生話子宮擴張緊比BB住。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎