用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2261|主題: 869639

你地早上塗完skin care

男爵府

國民生產總值:5745

你咪跟手就化妝跟著防曬,怕唔怕skin care都未吸收就塗化妝防曬會影響護膚品功效

侯爵府

國民生產總值:23023

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

我防曬係喺搽完護膚品之後5-10分鐘至搽,
跟住換衫執嘢,
最少幾個字之後至化妝
花花真美好!

男爵府

國民生產總值:5745

caca8j 發表於 16-10-13 12:13
我防曬係喺搽完護膚品之後5-10分鐘至搽,
跟住換衫執嘢,
最少幾個字之後至化妝 ...

5-10分鐘夠唔夠

別墅

國民生產總值:771

ProAbsorb勳章 動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章

回覆:你地早上塗完skin care

習慣朝早洗頭洗面,搽skincare,吹完頭先化妝,應該咩都吸晒

水晶宮

國民生產總值:52536

2015xmas

回覆樓主:

我朝早一起身就用油按面。

跟住沖涼洗頭後就化妝,冇搽skin care。

琥珀宮

國民生產總值:182781

hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

引用:你咪跟手就化妝跟著防曬,怕唔怕skin care

原帖由 Catcatlove 於 16-10-13 發表
你咪跟手就化妝跟著防曬,怕唔怕skin care都未吸收就塗化妝防曬會影響護膚品功效
...
我係..不過太濕會等等

男爵府

國民生產總值:6404

我通常一次過擦都唔知要分

子爵府

國民生產總值:10019

ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 畀面勳章

我會洗完面做Skin care, 之後先換衫, 執埋袋, 搞掂哂d野最後先化妝, 咁就等佢吸收哂先
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

大宅

國民生產總值:1828

petitsomeone 發表於 16-10-13 12:39
我朝早一起身就用油按面。

跟住沖涼洗頭後就化妝,冇搽skin care。

請問用咩油按面?
人善天不欺 簡單一個道理 怎麼竟不看透
任君多美麗富裕在最後平頭  每種因果自有天修
人善天不欺 你懂得以後把握心中節奏
只要食得落睡得好天天也笑得開口 便已足夠

大宅

國民生產總值:1828

Tingche 發表於 16-10-13 12:47
我會洗完面做Skin care, 之後先換衫, 執埋袋, 搞掂哂d野最後先化妝, 咁就等佢吸收哂先 ...

人善天不欺 簡單一個道理 怎麼竟不看透
任君多美麗富裕在最後平頭  每種因果自有天修
人善天不欺 你懂得以後把握心中節奏
只要食得落睡得好天天也笑得開口 便已足夠

複式洋房

國民生產總值:141

回覆:你地早上塗完skin care

會等一陣吸收咗先化粧

大宅

國民生產總值:1999

回覆樓主:

趕時間就話知佢喇
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎