用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 29|主題: 82195

喂奶衫

複式洋房

國民生產總值:166

各位JM,第一胎冇買喂奶衫, 覺得出街喂奶好唔方便,成日要拿高件衫or扯開個領口位黎喂, 雖然有用喂奶巾,但唔知係咪得買個款唔好用,覺得好似收埋bb係入邊,又熱又焗,又唔係好睇到佢, 宜家第二胎,想買喂奶衫,唔知大家係邊度買呢?如果冇買,可否教下有冇咩衫/產品可以方便喂奶架??Thanks JMs!!!!!

王國熱話
何處買老人家紙尿片平?
尋找有牌上門針灸
上門私家看護
長者近來無大便

大宅

國民生產總值:1076

BK Milk勳章

九龍城有得買,間野係九龍城出對開條大路獅子石道,仲有荃灣吉吉島

複式洋房

skytobb 發表於 16-10-13 13:58
九龍城有得買,間野係九龍城出對開條大路獅子石道,仲有荃灣吉吉島

叫咩名呢? 可否pm話我知?我未買過,你覺得喂奶衫好用嗎?

複式洋房

skytobb 發表於 16-10-13 13:58

thanks for ur reply

大宅

國民生產總值:1220

回覆:littlebubble 的帖子

網上店Mandy shop tw

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎