自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

唔知點解覆完個POST 就冇左

好想問POST 入面有位JM 自己種左手香, 仲有POST 左相的, 請問係落幾多 汁落馬賽皂到呀? 謝謝你

子爵府

BK Milk勳章

係囉. 我都想知個post點解突然間無左.
不同傻子爭辯, 否則就搞不清誰是傻子了.

頭等人, 有本事, 沒脾氣; 二等人, 有本事, 有脾氣; 末等人, 沒本事, 大脾氣.

與其說是別人讓你痛苦,不如說自己的修養不夠。

一個常常看別人缺點的人,自己本身就不夠好,因為他沒有時間檢討他自己。

子爵府

引用:係囉.+我都想知個post點解突然間無左.+

原帖由 bonnyye 於 16-10-13 發表
係囉. 我都想知個post點解突然間無左.
關Post 唔會好多原因姐

我祗想搵番個Jm 問咋

子爵府

BK Milk勳章

咩原因呀? 佢又唔係賣廣告................自家制都唔講得?

不同傻子爭辯, 否則就搞不清誰是傻子了.

頭等人, 有本事, 沒脾氣; 二等人, 有本事, 有脾氣; 末等人, 沒本事, 大脾氣.

與其說是別人讓你痛苦,不如說自己的修養不夠。

一個常常看別人缺點的人,自己本身就不夠好,因為他沒有時間檢討他自己。

子爵府

引用:咩原因呀?+佢又唔係賣廣告................

原帖由 bonnyye 於 16-10-13 發表
咩原因呀? 佢又唔係賣廣告................自家制都唔講得?
我覺得係Sell 嘢喎。所以我唔問佢嘢而問另外位Jm

子爵府

pigpigma2010 發表於 16-10-13 12:26

好想問POST 入面有位JM 自己種左手香, 仲有POST 左相的, 請問係落幾多 汁落馬 ...

左手香汁份量係代替水,所以自己可以計到用幾多ml

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

pigpigma2010 發表於 16-10-13 15:10
我覺得係Sell 嘢喎。所以我唔問佢嘢而問另外位Jm

係, 似SELL 野, D相影到咁靚仲要贊到上天.

wcpcelia    發表於 16-10-14 11:50

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

九成九,ftm得閒無事,自己玩下,又攞出黎賣

子爵府

回覆:emily_money 的帖子

明白 謝謝你

子爵府

虎到金來勳章

pigpigma2010 發表於 16-10-13 16:14
明白 謝謝你

哦,明解

大宅

我係美容版見到呀,可能搬咗過去

子爵府

回覆 winwinkaty 的帖子

唔係啦..之前個POST 係關左
同埋我去種植園地搵左手香O既資料

見到o個位樓主好多post 都關左

如果唔係sell o野點會咁多違規post?

大宅

美容版都唔見咗

子爵府

回覆 TV8 的帖子

其實你可以去youtube 搵下手工皂睇下點做
我都冇嚮出面學過... 祗係上網睇同問人

伯爵府

引用:唔知點解覆完個POST 就冇左好想問POST 入面

原帖由 pigpigma2010 於 16-10-13 發表

好想問POST 入面有位JM 自己種左手香, 仲有POST 左相的, 請問係落幾多 汁落馬 ...
其實個果post似sell野,因為佢分別係唔同既版都有相類似既post。

子爵府

pigpigma2010 發表於 16-10-13 12:26

一般係汁取代水,但左手香葉唔夠就落水打汁,格渣來用

珊瑚宮

回覆樓主:

超多講手工皂post被禁, 同意應該好多人係度揾食。

首頁

尾頁

跳至