用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 4|主題: 112459

我又寫,減肥日記

大宅

國民生產總值:1097

做女時吾食幾餐好快瘦,本身都吾係瘦低,
2年前生完b体重上由110升到160,
太誇张啦,
8月尾開始節食減,好快2星期減左10磅150,
不过頭一星期應该減水份,跟住又忍吾到口食番耶又上升番155,而家又重新出發

目標40磅,一星期上一次磅
主要食清的少的,又番工又湊仔較難運動,

7/10 : 155磅
早:紅豆麵包1條,凍咖啡1罐
午:肉醬意粉一盒
晚:粟米一條

8/10 :
早:蛋2隻,乳酪一杯
午:吞拿魚治一份
下:10粒車厘茄
晚:飯加菜一碗多的

9/10 :
早:無油腿蛋麥治一份,齋啡一杯
午:三文魚壽司10件,齋啡一杯
下:麥包一片
晚:飯加菜一碗多的,3隻雞翼,水果1個

10/10 :
早:麥包1件半,齋啡一杯
午:餃子4粒,雲吞3粒,蘋果瘦肉湯一碗
下:雞屎藤一件
晚:蘋果瘦肉大湯一碗,意粉1碗仔,
水果一個

11/10 :
早:花生醬麥包1件半,齋啡一杯
午:蛋治麥包一份,乳酪一杯,齋啡一杯,榴槤干一包仔
晚:大湯一碗,勝爪一碗
[10/12 下午10:23] Siu Siu: 12/10 :
早:花生醬麥包2件,齋啡一杯
午:芋絲生菜2粒水餃2粒魚皮餃響玲
晚:菜幾條,蝦2,3粒,魚皮花生5粒左右

王國熱話
學戒尿片睇邊本繪本好?
有無網上言情小說推介呀?
請問有無古言小說可推介?

大宅

回覆:我又寫,減肥日記

未打完就出左添,今日要上磅,夜的update,
基本上我每日都吾會特別餓,但又吾特別飽,所以都ok既

大宅

國民生產總值:2087

我約左3點半去做徒手減肥,一陣比個包膠你參考下
cinda的投資世界

大宅

引用:我約左3點半去做徒手減肥,一陣比個包膠你參

原帖由 cinda72. 於 16-10-13 發表
我約左3點半去做徒手減肥,一陣比個包膠你參考下
@@徒手?

別墅

國民生產總值:914

回覆樓主:

加油呀!我都仲努力緊!

大宅

siusiu1122 發表於 16-10-13 13:57
@@徒手?
係,我第一次係想試V面,但我中過風唔做得,試左去脛紋,效果都OK,所以呢次試埋減肥
係朋友介紹我既,我冇見佢幾個月,見番覺得佢唔同左,
面V左,鼻又好似高左D,咪去試下

我好濫交架,冇話做死邊一間美容院既,試到OK先開COURSE
cinda的投資世界

大宅

引用:Quote:siusiu1122 發表於 16-10-13 13:57 @

係,我第一次係想試V面,但我中過風唔做得,試左去脛紋,效果都OK,所以呢次試埋減肥
係朋友介紹我既,我冇見佢幾 ...
係米即用手推個的??

大宅

siusiu1122 發表於 16-10-13 14:35
係米即用手推個的??
係掛,我都未做過,一陣試完話你知
cinda的投資世界

大宅

引用:Quote:siusiu1122 發表於 16-10-13 14:35

係掛,我都未做過,一陣試完話你知
Thx

大宅

做完啦

減肥就恕我唔出圖啦,因為打大個肚出圖好似好肉酸,恕我做唔到

效果我覺得舊豬腩肉係鬆左,皮膚緊左,
而過程係用機加上中藥,用超聲波穿透原理
但當中既野我都唔係好明
不過是但啦,WORK就得
已經再BOOK下星期,如果做多次都滿意,我就會開COURSE

最最最衰係做唔到V面,想分享都唔得

仲比左張餐單我,等等我影上黎同你地分享
cinda的投資世界

大宅

cinda72. 發表於 16-10-14 00:03
做完啦

減肥就恕我唔出圖啦,因為打大個肚出圖好似好肉酸,恕我做唔到

呢張餐單佢地經營養師計過卡路理做出黎

我最怕減肥餐單會係走油走鹽,烚熟雞胸肉果d,我餵狗就會咁!
我話明減肥還減肥,千奇唔好要我做狗,我唔制架

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cinda的投資世界
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎