用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 498|主題: 870126

麥當勞多謝你的誤導,令我地唔會再幫襯你啦  

大宅

國民生產總值:1820

今日已經唔係一個客人投訴啦,收銀好叻用左10秒就SELL到我地LEE D貪心C9 買左張蠟筆小新卡, 大家都知係M記買野收錢永遠好快, 等餐永遠好慢, (試過1個餐等成20分鐘有多), 今次重點係張小新卡其實點用, 冇人講明~.~

上個網冇講, 而員工只係話用到出年1月, 用$12 買任何野都得?可唔可以解釋清楚, D員工好有誤導成份!, 我買左張CARD要拆左先睇到D 條款,原來係要買指定食品再送指定GE野,員工當時話:12元咩都只需比$12, 我再問:買餐都得?
佢話係...
但原來個優惠完全唔係咁樣~ 買早餐冇得平, 廿幾蚊個餐都冇得平,

唔,咁樣算唔算違反商品說明?

係囉, $12 ,比人呃極都係$12, 貪得$12 都係D街坊C9,冇人叫你衰貪心唔問清楚,
OK, 我地豬, 認左佢, 你D員工好唔誠實, 出餐又慢又錯, 比少用具,比錯食品, OK, 冇人叫你CHECK清楚D野齊先走, 我地錯....

我以後唔再幫襯你地

水晶宮

國民生產總值:50176

回覆:麥當勞多謝你誤導同服務態度令我地唔會再幫襯你

為食咭,買a送b,幾抵㗎,
其實已經出左好耐,有限期,唔係新嘢黎,不過未買過嘅又真係會唔清楚點用,唔講明又真係差左d

永遠不要和白痴爭辯…因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗來打敗你!

男爵府

國民生產總值:6757

sweetwins 發表於 16-10-13 13:21
今日已經唔係一個客人投訴啦,收銀好叻用左10秒就SELL到我地LEE D貪心C9 買左張蠟筆小新卡, 大家都知係M記 ...

我未試過等20分鐘,5分鐘已經想剷爆佢地,點會再等15分鐘

十二蚊賣比你,生活在現今社會,點會唔知係有條款,佢地點會比你著數,五六十,最多比小小甜頭你,用十二蚊買,再付出百零蚊,可以比你慳到原價值既廿零三蚊,就係咁多,仲想點

大宅

國民生產總值:4342

回覆:麥當勞多謝你的誤導,令我地唔會再幫襯你啦

其實唔值得咁嬲,都係$12……

大宅

MsBusy 發表於 16-10-13 13:24
為食咭,買a送b,幾抵㗎,
其實已經出左好耐,有限期,唔係新嘢黎,不過未買過嘅又真係會唔清楚點用,唔講明 ...
唉, 睇你點睇,本身都唔會冇啦冇啦單買佢D野飲啦,買A(指定飲品)送B,又係飲品。。。唔通飲FUZE咩, 超市買仲平過佢啦, 佢地原價又唔係平, 睇真D張卡計下D配搭就知唔抵, 可能你用果張優惠唔同。。。。

珍珠宮

國民生產總值:43065

最關心BB問題熱投勳章 樂桃猴年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 2015xmas

同事自己都唔清楚,因為D老闆都無同下屬講清楚....

不過,我自己點都唔會信$12蚊可以買到一個餐.....

男爵府

國民生產總值:5792

為食卡,其實好耐啦,我都有買,好抵架。有時買個$10 魚柳包,再買雪糕就送蘋果批/野飲。
我覺得ok 喎,橫掂都買左,諗下點用盡佢好過啦

funfun759    發表於 16-10-14 14:53
yusostupid    發表於 16-10-13 22:34
kit2004    發表於 16-10-13 16:06
Vin仔媽    發表於 16-10-13 14:16
lovingfridayli    發表於 16-10-13 14:08

珊瑚宮

國民生產總值:106120

環保接龍勳章

回覆樓主:

咁你立即退卡。佢應該接受的。
人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

大宅

bkcookie 發表於 16-10-13 13:33
其實唔值得咁嬲,
我窮C9食得M記$12 好多架, 冇你咁有錢嘛~

大宅

國民生產總值:2355

支持你
講得出要做得到呀,以後唔好再幫襯麥記

象牙宮

國民生產總值:231604

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

唔好嬲啦

為食咭真係幾抵用架,但佢亂答你又真係衰既

大宅

alphabetagamma 發表於 16-10-13 13:37
咁你立即退卡。佢應該接受的。

唯有食左佢, HAHA算,下次唔幫襯, 反正想戒M記好耐, 唔退啦, 咁小事唔想爭辯, 自己學叻D 啦...

水晶宮

國民生產總值:50176

引用:Quote:MsBusy 發表於 16-10-13 13:24 為食

原帖由 sweetwins 於 16-10-13 發表
唉, 睇你點睇,本身都唔會冇啦冇啦單買佢D野飲啦,買A(指定飲品)送B,又係飲品。。。唔通飲FUZE ...
張張一樣,有飲品,有甜品,再送批/飲品/雪糕,我就期期買,不過如果唔係成日食就唔抵

永遠不要和白痴爭辯…因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗來打敗你!

珍珠宮

國民生產總值:39768

2015xmas

oceandeepsea 發表於 16-10-13 13:31

十二蚊賣比你,生活在現今社會,點會唔知係有條 ...

大宅

oceandeepsea 發表於 16-10-13 13:31

十二蚊賣比你,生活在現今社會,點會唔知係有條 ...
我當然知啦, 所以米問佢係米餐都用到,佢又話係WOR, 呃我做咩WOR~
我想睇條款但冇得睇,唔通我要佢你拆左張卡包裝解釋一次個TERM/你唔好收錢住, 你詳細解釋點用?
問題係佢地誤導我, 唔可以講成係我令到人地誤導我,將問題轉化, 如果咁都成立, 我輸囉, OK~~

大宅

BK JM唸野真係好得意, 仲有D人講咩都會反, 錯都話對好奇怪

子爵府

國民生產總值:13910

畀面勳章

回覆樓主:

為食卡講真係真係抵架。
衰在個職員亂答你

大宅

國民生產總值:3751

佢又係衰既 唔識唔好亂答人嘛

男爵府

國民生產總值:6757

回覆樓主:

一落去就見到,有位靚姐姐係度,入去幫襯左

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

藍天竹    發表於 16-10-13 14:26

大宅

藍莓綠茶 發表於 16-10-13 13:46
為食卡講真係真係抵架。
衰在個職員亂答你
我第一次用咩感覺到有幾抵, 只係人咁誤導有D不忿~

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎