用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 252|主題: 112388

其實bioderma係唔係唔乾淨

子爵府

國民生產總值:11696

話說我其實只係用bb cream加碎粉 用bioderma紅水卸妝, 4塊棉花左右就已經乜都冇白色, 咁啱尋日冇曬潔面乳,就直接用導出, 點知個棉花都仲係bb cream咁嘅色

王國熱話
淘寶玉石分享
淘全屋家俬用集運定每件直送?
風扇燈
淘傢俬
為了二小豬三小豬做了全職奴婢;好彩大豬生生性性^^

大宅

國民生產總值:1727

回覆樓主:

用邊部導出咁勁 我覺得似水咁好難落得乾淨

公爵府

國民生產總值:25526

熱血勳章 畀面勳章

回覆樓主:

紅水係唔夠乾淨架,要再洗多次面

複式洋房

國民生產總值:152

aprilbaby04 發表於 16-10-13 19:04
紅水係唔夠乾淨架,要再洗多次面

洗多次面都唔夠架
我試過紅水抹到無色→洗面→導出
化妝棉都係有色

複式洋房

國民生產總值:292

回覆樓主:

請問係用邊部機導出??

子爵府

國民生產總值:11696

回覆:其實bioderma係唔係唔乾淨

Hadacrie
左邊導出第一次,右邊第二次
用普通lotion
明明已用紅水抹到無色

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
為了二小豬三小豬做了全職奴婢;好彩大豬生生性性^^
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎