用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 3107|主題: 870055

脱墨,真係要咁貴?

子爵府

國民生產總值:10012

好媽媽勳章

問咗幾間皮膚科醫生,
最平嘅都要 $1500 一粒 (只限細過 2mm!),
話用CO2 laser, 係咪真係要咁貴?

大宅

國民生產總值:1006

墨同痣唔同價錢?

子爵府

國民生產總值:11262

貓狗褓姆 BK Milk勳章

按大小黎分啦
如果真係皮膚科醫生做LASER 既, 好少會春風吹又生
其他方法好多時清得唔夠又會再出過
老細是腦細

水晶宮

國民生產總值:54140

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 2015xmas

回覆:脱墨,真係要咁貴?

請問係咩位置?

水晶宮

國民生產總值:54140

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 2015xmas

請問你問價錢,有冇見醫生?咁有冇收診金?

珍珠宮

國民生產總值:44136

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我女果陣整果粒仲貴, 好以$2***/一粒
你果個醫生收得平啦

大宅

國民生產總值:3252

Racmom 發表於 16-10-13 13:51
問咗幾間皮膚科醫生,

係咪因為係醫生操刀所以貴
我幾年前係美容院做好似到3千全面

公爵府

國民生產總值:29187

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我搵醫生脫,冇根800一粒,有根1000蚊一粒(唔知價錢有冇變)。脫多會平D。不過我有根個D墨脫完又生返,今次第三次補脫,希望今次真係可以脫乾淨。(不要問我邊位醫生)

wcpcelia    發表於 16-10-14 11:42

大宅

國民生產總值:4228

回覆樓主:

子爵府

國民生產總值:10264

墨我脫過,唔係好大粒,係面上,普通美容院做,百幾定2百幾一粒咋喎
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

子爵府

國民生產總值:13154

好媽媽勳章

N年前我找皮膚科名醫用laser脱, 做咗三次脱清,用咗$5500, 你個算平!

男爵府

國民生產總值:6575

小師妹 發表於 16-10-13 15:15
N年前我找皮膚科名醫用laser脱, 做咗三次脱清,用咗$5500, 你個算平!
laser脫痛唔痛

子爵府

國民生產總值:13154

好媽媽勳章

引用:Quote:小師妹+發表於+16-10-13+15:15+N年前

原帖由 sabrina_cherry 於 16-10-13 發表
laser脫痛唔痛
唔痛,針拮咁!我接受到!

伯爵府

國民生產總值:17402

2015xmas 畀面勳章

想當年, 應該有15年前, 我面部脫2粒都係收$250咋, 係美容院脫架....

大宅

國民生產總值:2404

問咗幾間皮膚科醫生,

我脫Co2都係呢個價錢,細過2mm, 不過要問清楚,如果脫唔晒,再脫要點收費

男爵府

國民生產總值:7350

係,睇大細,私家醫院,經驗醫生,
Laser都2千5一粒…………開刀報我1萬。

我都覺得好貴!

王國會長

國民生產總值:43407

我的育兒心得勳章 月餅勳章 趣教勳章 畀面勳章 王國會長 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

問咗幾間皮膚科醫生,

正常價
Please do not quote any information posted by fungwongphie.

大宅

國民生產總值:3227

問咗幾間皮膚科醫生,
醫生脫要架,我問過都系咁上下,以大小同位置去計算每粒嘅價錢

男爵府

國民生產總值:5282

皮膚科醫生做的話 $1500 一粒算平

子爵府

國民生產總值:11986

回覆樓主:

我去金都整都係50蚊粒,後來胆粗粗係yahoo買藥水自己脫左手脾位20幾粒,脫左自信都反嚟
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎