自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

話說尋日去1田周圍行下睇下有咩買啦,帶埋幾個仔女去,咁岩行過有得試食,d小朋友見姨姨攞比佢就即刻食,咁d姨姨又順便落下咀頭叫你買d返去試啦,又同我c6傾下計咁,當時我遠處行過去啦會合c6,咁個姨姨就問我,你係咪18歲就生b喇,3個都係你咖?我話唔係18歲生,係呀,3個都係我既個姨姨就話,你好後生咋喎,我個心緊係開心都爆啦,呢個時候隻c6就話,哈,佢唔後生啦成3張野咖啦…把聲仲要勁大,附近d人都望住我我話我仲未3張囉唔該,果下係有d嬲嬲地咁大庭廣眾爆我年紀仲要爆錯,搞到個姨姨都笑笑口哦…咁樣....之後比錢走我係咁哦個衰佬,唔好再爆我幾歲呀唔係我以後唔采你

公爵府

BREADWING 發表於 16-10-13 13:54
話說尋日去1田周圍行下睇下有咩買啦,帶埋幾個仔女去,咁岩行過有得試食,d小朋友見姨姨攞比佢就即刻食,咁 ...

無所謂 事實麻

侯爵府

陪月勳章

我會怒啤佢然後話『你唔係唔知係哩D地方咁樣爆你老婆歲數有問題呀嘛?!』

翡翠宮

咁講要跪玻璃

伯爵府

生左3個都未3字? 你好後生喎

子爵府

話說尋日去1田周圍行下睇下有咩買啦,帶埋幾個仔女去,咁岩行過有得試食,d小朋友見姨姨攞比佢就即刻食,咁 ...

唔會介意,就算3張,已生3個,勁後生!

funfun759    發表於 16-10-14 15:30
991129    發表於 16-10-13 14:09

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

跪玻璃X2

珍珠宮

回覆:siumak 的帖子

係呀,我果下都忍唔住大聲話佢勁樣衰咁大聲,果下我塊面就好似貼左個歲數係到比人睇到晒呀

tsung    發表於 16-10-13 15:10

伯爵府

2024年龍年勳章

唔介意喎我,3字頭仲好後生咋
3張半開始驚都未遲
我~好~幸~福~呀~

珍珠宮

回覆:KAKAMAMAKAKA 的帖子

有得揀緊係想年年25歲不過我都真係唔後生喇

珍珠宮

回覆:咩都唔識 的帖子

2字頭好聽d丫嘛

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

我只係睇到生3個, 但唔到3張......姨姨估你18歲生B真係冇點估錯....
羨慕..... 樓主好後生啊!

大宅

回覆 BREADWING 的帖子

我會有D 嬲ga, 畢竟o個個唔係自己fd, 係一個街外人喎, 做咩要將自己肚皮揭比人睇啫?

如果係我, 當下會笑笑口叫佢 "收聲" 啦, 盡量保持氣度....之後...佢會家法侍候, 轟轟烈烈去受罰.

子爵府

2018復活節勳章

tester5 發表於 16-10-13 14:08
我只係睇到生3個, 但唔到3張......姨姨估你18歲生B真係冇點估錯....
羨慕..... 樓主好後生啊!

係丫好勁丫樓主我應該同你差唔多大但係我下年先會生第一個

子爵府

2018復活節勳章

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

我老公曾經係巴士講講下野話: 你再唔生高0 產婦喇BOR!
D火即刻由雙眼射出黎
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

伯爵府

唔會嬲呀!我4張幾都唔介意,個樣生得後生未得law

大宅

幾歲無所謂, 開心就OK

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

咁都好介意?

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

唔介意, 幾多歲其實有咩問題?
你若盛開, 蝴蝶便來!

首頁

尾頁

跳至