用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.77%

義工

產前產後 今日: 27|主題: 239433

懷孕15週子宮刺痛

大宅

國民生產總值:1315

BKXmas勳章

懷孕15週,今朝突然覺得子宮位有點刺痛,久不久痛一下,但不算好痛,可忍受。
有無人有類似症狀?今朝到而家食完中午飯都仲有。

複式洋房

國民生產總值:406

BKXmas勳章

我又係 無啦啦陰陰痛咁 久唔久幾下 跟住又冇痛 唔知咩事....

大宅

BKXmas勳章

haileyleung29 發表於 16-10-14 16:58
我又係 無啦啦陰陰痛咁 久唔久幾下 跟住又冇痛 唔知咩事....

我琴日食完午飯開始痛得輕微左,到放工個陣先無再痛,今日都無事。

複式洋房

BKXmas勳章

我睇到另外d post講醫生話正常 因為子宮擴大緊俾bb住 只要唔係持續痛好長時間 而且冇流啡應該問題不大 記得如果持續痛好耐要睇醫生

大宅

BKXmas勳章

haileyleung29 發表於 16-10-14 20:55
我睇到另外d post講醫生話正常 因為子宮擴大緊俾bb住 只要唔係持續痛好長時間 而且冇流啡應該問題不大 記得 ...

咁你仲有無痛?你幾多週呀?
我而家另一樣野痛,突然牙骹痛,睇牙醫話我牙骹有啲移左位,搞到我食唔到野,我而家好擔心會影響bb唔夠營養。

公爵府

國民生產總值:25006

BB防敏心得分享勳章 BKXmas勳章

係咪子宮擴張吖,如果痛得犀利建議你睇下醫生

大宅

BKXmas勳章

我要做媽媽 發表於 16-10-14 22:09
係咪子宮擴張吖,如果痛得犀利建議你睇下醫生

我估都係,不過而家無事啦。

複式洋房

BKXmas勳章

abbc2015 發表於 16-10-14 22:00
咁你仲有無痛?你幾多週呀?
我而家另一樣野痛,突然牙骹痛,睇牙醫話我牙骹有啲移左位,搞到我食唔到野, ...

我依家16weeks, 我暫時冇事唔痛, 記得飲多d奶俾自己同bb吸收多d鈣質

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎