用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

家事百科 今日: 17|主題: 35050

無縫石洗衣盆問題

大宅

國民生產總值:4790

2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章

早前裝修,浴室洗手盆連櫃用咗無縫石(白色),冇幾耐塊無縫石越來越多黑色的污跡,洗都洗唔甩,大家有冇辦法?係咪一定要整套換?

王國熱話
曼谷五天漫遊分享
818 有冇人用過Air Bnb
有冇j m 諗過一個人去日本旅行
如果帶老人家去可以建議議吓行程嗎?

珍珠宮

國民生產總值:32200

BKXmas勳章

MrsSunflower 發表於 16-10-13 14:26
早前裝修,浴室洗手盆連櫃用咗無縫石(白色),冇幾耐塊無縫石越來越多黑色的污跡,洗都洗唔甩,大家有冇辦 ...
我用漂白水, 有時用激落君....

大宅

2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章

howmuch 發表於 16-10-13 15:05
我用漂白水, 有時用激落君....

用過漂白水,唔得,係咪要D 專用漂白水或專用清潔劑至得?

侯爵府

國民生產總值:20997

BKXmas勳章

MrsSunflower 發表於 16-10-13 15:22
用過漂白水,唔得,係咪要D 專用漂白水或專用清潔劑至得?

試下用去霉劑

大宅

creambb 發表於 16-10-22 23:00
試下用去霉劑

搵咗公司來打磨泡光,99.9%白番晒了,謝謝
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎