自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

我屋企樓下保安員成日將玻璃門打開,想問下你哋樓下保安員有無咁嘅情況㗎。
[img]http://www.baby-kingdom.com/static/image/common/mobile_v1.gif[/img]

禁止訪問

象牙宮

回覆:樓下保安員

間中,就算佢打開都會企係門口度,唔會真空,有時冷氣太凍掛。

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

我樓下保安員都係咁的,原因是她不想幫住戶按開門掣,一個字:懶,我樓下大堂有冷氣的,浪費冷氣都唔關佢事的,又唔使佢俾錢,我地業主俾錢之嘛。

"女" 人做牛做 "馬" => 媽

珊瑚宮

2024年龍年勳章

引用:我樓下保安員都係咁的,原因是她不想幫住戶

原帖由 ivory0915 於 16-10-13 發表
我樓下保安員都係咁的,原因是她不想幫住戶按開門掣,一個字:懶,我樓下大堂有冷氣的,浪費冷氣都唔關佢事 ...
可以反映下

開住道門始終都有保安問題,陌生人走左入黎佢都唔知啦

別墅

我同管理公司講過。但一樣係咁
我哋返晒公,佢打開晒門,感覺好無安全感。

ivory0915    發表於 16-10-13 15:59

珍珠宮

annmama 發表於 16-10-13 15:34
我同管理公司講過。但一樣係咁
我哋返晒公,佢打開晒門,感覺好無安全感。

冇改善的話,繼續投訴!
冇掩雞籠,唔係講玩㗎!有D變態人,或者賊入咗樓,你都咪話唔驚囉!

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

annmama 發表於 16-10-13 14:35
我屋企樓下保安員成日將玻璃門打開,想問下你哋樓下保安員有無咁嘅情況㗎。
...

無,但有位阿姐,成日口黑面黑,打招呼都唔彩人

禁止訪問

子爵府

大堂係咪冇冷氣?
我們的房子愈來愈大  但家庭成員愈來愈少     
生活愈來愈方便  時間卻愈來愈少
更多的學位   但常識更貧乏     更多的知識 判斷力更少
愈多的專家   但愈多的問題     愈多的藥 但健康愈差
我們登陸月球又回到地球  卻難跟鄰居打個招呼
我們的科技愈來愈發達  但溝通卻愈來愈少    我們變得太重視量  而忽略了質    深厚的利益但淺薄的人際關係

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我樓下都係,樓下有兩個門口,長期開側門(輪椅搬運專用),如果平時看更放假會搵其他生面口代替,就唔會開門.

別墅

唔係無冷氣,只係唔想同住客開門,其實,我哋有手有腳從來無要求佢哋同住客開門!
係,生面口果啲,盡職啲

我投訴得多,佢哋依家遠一遠見到我就趁我未行到去就閂咗門先。

首頁

尾頁

跳至