用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 45|主題: 117520

[日本] 北海道酒店

複式洋房

國民生產總值:481

請問有無住過Richmond Hotel Sapporo Odori/Richmond Hotel Sapporo Ekimae/La' gent stay Sapporo?

王國熱話
開心傾~~Part 80
有無(5x6x7x)年全職媽咪入黎吹吹水(101)?
新手媽咪。有冇80後全職媽媽,傾傾計
土瓜灣 ftm

子爵府

國民生產總值:12187

好媽媽勳章

jimlok 發表於 16-10-13 14:44
請問有無住過Richmond Hotel Sapporo Odori/Richmond Hotel Sapporo Ekimae/La' gent stay Sapporo?
...

有住過中間嗰間

複式洋房

呢幾間好似ok 咁! Richmond Hotel Sapporo Odori/Richmond Hotel Sapporo Ekimae, 邊間近shopping同食嘢?

La' gent stay Sapporo有onsen

寶石宮

國民生產總值:300264

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

今年過年去住過 RICHMOND札幌駅前, ok呀, 就腳方便
去幾次都係住果頭附近

子爵府

好媽媽勳章

jimlok 發表於 16-10-13 16:25
呢幾間好似ok 咁! Richmond Hotel Sapporo Odori/Richmond Hotel Sapporo Ekimae, 邊間近shopping同食嘢?

...

我淨係諗住住札幌站方便出入機場 所以無考慮其他地區

伯爵府

國民生產總值:18201

畀面勳章

有,超方便

子爵府

國民生產總值:13623

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

jimlok 發表於 16-10-13 16:25

...

la'gent stay sapporo 新開張差唔多3個月,我8月住過,十分好,地點近狸小路5-6丁目,酒店行過去唔使5分鐘,酒店仲有浴場浸,值得一試

wcpcelia    發表於 16-10-14 16:21
sindyky    發表於 16-10-14 14:04

複式洋房

ztip 發表於 16-10-13 22:37
la'gent stay sapporo 新開張差唔多3個月,我8月住過,十分好,地點近狸小路5-6丁目,酒店行過去唔使5分鐘 ...

la'gent stay sapporo 搭返機場方便嗎? 我見佢覆email 都快, 又新開張, 又有溫泉玩, 但Richmond都方便, 心思思考慮中

複式洋房

la'gent stay sapporo 搭返機場方便嗎? 我見佢覆email 都快, 又新開張, 又有溫泉玩, 但Richmond都方便, 心思思考慮中

子爵府

國民生產總值:13623

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

jimlok 發表於 16-10-14 10:35
la'gent stay sapporo 搭返機場方便嗎? 我見佢覆email 都快, 又新開張, 又有溫泉玩, 但Richmond都方便, 心 ...

唔好意思呀!我係自駕遊,所以唔太清楚呀!不過買野同食野就非常方便

水晶宮

國民生產總值:60856

大廚勳章

jimlok 發表於 16-10-14 10:35
la'gent stay sapporo 搭返機場方便嗎? 我見佢覆email 都快, 又新開張, 又有溫泉玩, 但Richmond都方便, 心 ...

Dormy inn 狸小路個間都ok ga, 又係有溫泉浴場,宵夜拉麵免費。。。早餐好豐富。。。你可google 下好多人多圖分享。。。我聖誕節都住兩晚
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

複式洋房

thank you 大家, Dormy inn溫泉, 早餐好正, 但$好似貴d

水晶宮

大廚勳章

jimlok 發表於 16-10-14 11:20
thank you 大家, Dormy inn溫泉, 早餐好正, 但$好似貴d

我25/12,26/12,兩晚。之前有ZUJI code 88折,我book了,約9xx hkd一晚包早二人
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

大宅

國民生產總值:3395

有間jrinn Sapporo 好似幾好,
我黎緊年尾會去北海道,book 左係旭川嘅哩間。
諗住想book 埋係札幌哩間。

複式洋房

回覆 seaheart88 的帖子

嘩, 好扺啊呀!

水晶宮

大廚勳章

jimlok 發表於 16-10-14 14:08
回覆 seaheart88 的帖子

嘩, 好扺啊呀!

你現在好貴?

我5月book ,之前book Agoda, hold左可取消,2晚23xx,後來有ZUJI 就不用2000
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

大宅

國民生產總值:1175

回覆 koizaki 的帖子

旭川JR INN我6月住過,好方便,樓下就係車站同AEON MALL

大宅

國民生產總值:3395

kitchanbb 發表於 16-10-14 14:40
回覆 koizaki 的帖子

旭川JR INN我6月住過,好方便,樓下就係車站同AEON MALL

最緊要,jrinn 旭川好抵住!!!
我係黎緊元旦住,都係600蚊一晚,
位置又好喎!
同埋佢啲枕頭好似可以揀嫁喎!

複式洋房

我出年8月先去, 要2大2小

子爵府

好媽媽勳章

jimlok 發表於 16-10-14 15:50
我出年8月先去, 要2大2小

我都計劃出年暑假再去,預算來緊12月頭買機票
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎