用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 473|主題: 243251

Columbia OMNI-HEAT

子爵府

國民生產總值:14881

d隻料係咪比down暖好多? 請問係香港係咪5使買d隻料?

tks

王國熱話
被lock file 求救
想學自己整網店
★☆ 機照打,水照吹 ☆★
請教電腦達人, 想買NOTEBOOK, 應該睇D 乜?

別墅

國民生產總值:775

回覆 pat614 的帖子

防水防风?
之前有其他介紹以下, 得唔得?
https://decathlon.world.tmall.com/?spm=a312a.7700718.w5001-14623109067.2.OVlBnW

子爵府

國民生產總值:12751

BK Milk勳章 畀面勳章 2015xmas

我有褸件係OMNI-HEAT抓毛+防風塗層外套, 係暖, 但又唔覺暖好多, 去到零度以下地方, 我裡面加左件UNIQOLO既薄羽絨。

有款OMNI-HEAT羽絨+防風塗層外套可能會好D。

子爵府

anita_yps 發表於 16-10-13 16:28
我有褸件係OMNI-HEAT抓毛+防風塗層外套, 係暖, 但又唔覺暖好多, 去到零度以下地方, 我裡面加左件UNIQOLO既 ...
我就係見到d隻 OMNI-HEAT抓毛+防風塗層外套, 咁我買比呀女香港著先, tks

子爵府

maban 發表於 16-10-13 16:15
回覆 pat614 的帖子

防水防风?
tks

大宅

國民生產總值:3839

pat614 發表於 16-10-13 16:36
我就係見到d隻 OMNI-HEAT抓毛+防風塗層外套, 咁我買比呀女香港著先, tks

香港著就得。舊年去日本著凍死我。只不過是2至6度。

子爵府

引用:Quote:pat614 發表於 16-10-13 16:36 我就

原帖由 tangma 於 16-10-13 發表
香港著就得。舊年去日本著凍死我。只不過是2至6度。
咁岩了,佢有 down, 我想買多件防水防風又暖暖地的, tks

子爵府

國民生產總值:10987

好媽媽勳章 畀面勳章

香港著就得!去外地要配番件down 係入面暖好多

子爵府

引用:香港著就得!去外地要配番件down 係入面暖

原帖由 kyowong 於 16-10-13 發表
香港著就得!去外地要配番件down 係入面暖好多
明白, tks

大宅

國民生產總值:2260

好媽媽勳章

上年冬天好凍嗰幾日,阿囡著依隻料嘅底衫,加兩件面衫,再著依隻料嘅兩件套裝外套,不停話好凍,唔暖

珍珠宮

國民生產總值:30896

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

joycewpy 發表於 16-10-14 13:55
上年冬天好凍嗰幾日,阿囡著依隻料嘅底衫,加兩件面衫,再著依隻料嘅兩件套裝外套,不停話好凍,唔暖
...
5件衫都凍?

水晶宮

國民生產總值:57083

畀面勳章

pat614 發表於 16-10-13 20:24
咁岩了,佢有 down, 我想買多件防水防風又暖暖地的, tks

抓毛都防水嗎?

伯爵府

國民生產總值:16759

回覆樓主:

有寒流香港都唔得,佢店員聲稱用自身體温感應加陽光就會暖,你覺得凍佢唔會work

子爵府

引用:Quote:pat614 發表於 16-10-13 20:24 咁岩

原帖由 littlesister 於 16-10-15 發表
抓毛都防水嗎?
面個件防水咋

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎