用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

元朗區媽媽會 今日: 22|主題: 29377

元朗邊度學phonics好

複式洋房

國民生產總值:461

BKXmas勳章

剛搬入元朗, 小朋友3歳, 請問有冇媽媽有介紹邊間學phonics 好? 想試jolly phonics 或 rwi, 有冇用家有意見, 謝謝

王國熱話
有冇樓主去過屯門T-Park****
釣墨魚又幾好玩喎!
團購黃金海岸酒店套票,加小朋友點計?

複式洋房

國民生產總值:158

BKXmas勳章

我個女喺little frog learning讀得幾好。你可以去睇下。

複式洋房

BKXmas勳章

回覆 Vivian_CC 的帖子

請問係邊方面好?課程好, 老師好? 定係點, 謝謝意見

複式洋房

BKXmas勳章

我見屋企附近開左間Babington, 係隔離谷見人話佢學拼音幾好, 而且佢係新校, 開個職員話做緊買一送一添, 剛BOOK 左做 assessment, 諗住了解下先
http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D7

伯爵府

國民生產總值:16660

2017勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

wanyeee 發表於 16-10-14 16:32
我見屋企附近開左間Babington, 係隔離谷見人話佢學拼音幾好, 而且佢係新校, 開個職員話做緊買一送一添:goo ...

有冇問幾錢堂?

複式洋房

BKXmas勳章

kamkam528 發表於 16-10-14 17:02
有冇問幾錢堂?
問左呀, 話$230, 都OK, 不過咩都係假, 至緊要小朋友鐘意返

複式洋房

BKXmas勳章

wanyeee 發表於 16-10-14 16:01
回覆 Vivian_CC 的帖子

請問係邊方面好?課程好, 老師好? 定係點, 謝謝意見

外籍老師教得幾好。有愛心。亦見到效果。

伯爵府

2017勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

wanyeee 發表於 16-10-14 17:36
問左呀, 話$230, 都OK, 不過咩都係假, 至緊要小朋友鐘意返

$230都ok 呀。 仲買ㄧ送ㄧ,試下ㄧ個月抵

複式洋房

國民生產總值:154

BKXmas勳章

回覆樓主:

我囡都讀緊Little Frog,佢鍾意返,好開心。同埋學到嘢。

複式洋房

BKXmas勳章

candy811 發表於 16-10-14 21:01
我囡都讀緊Little Frog,佢鍾意返,好開心。同埋學到嘢。
咁我都去了解下先, 請問幾錢堂?

伯爵府

wanyeee 發表於 16-10-15 11:21

fb見到

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

BKXmas勳章

回覆 kamkam528 的帖子

唔該晒你

伯爵府

wanyeee 發表於 16-10-19 13:04
回覆 kamkam528 的帖子

唔該晒你
去咗Babington做assessment呀? 感覺好唔好?

複式洋房

BKXmas勳章

wanyeee 發表於 16-10-15 11:21

打折後為返唔洗2百蚊一堂。上去問下啦。

複式洋房

國民生產總值:262

BKXmas勳章

回覆樓主:

近yoho嘅首選monkey tree.
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎