用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 94|主題: 49006

有冇孕婦可用止汗濟推介?

複式洋房

國民生產總值:178

各位有冇孕婦可用止汗濟推介?

大宅

國民生產總值:1898

tiftiffany 發表於 16-10-13 16:16

用爽身粉

複式洋房

國民生產總值:161

我買melvita 香體露,好似$200@,孕婦可用
我由有左開始用,而家31週仲用緊

別墅

國民生產總值:542

我都係用melvita 香體露,佢d產品有機的,孕婦可用

複式洋房

moon7632 發表於 16-10-13 16:19
用爽身粉

Thanks

複式洋房

wailam18 發表於 16-10-13 18:23
我買melvita 香體露,好似$200@,孕婦可用
我由有左開始用,而家31週仲用緊

Where can buy?thanks

複式洋房

mss076b 發表於 16-10-13 19:23
我都係用melvita 香體露,佢d產品有機的,孕婦可用

Where can buy ? Thanks

侯爵府

國民生產總值:22391

我果時候都係用爽身粉既

別墅

國民生產總值:644

tiftiffany 發表於 16-10-13 16:16

Sukin

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

國民生產總值:431

回覆:有冇孕婦可用止汗濟推介?

我用fancl止汗水晶

侯爵府

國民生產總值:24019

其實而家秋天,應該都唔太需要呱?

大宅

國民生產總值:1269

Fancl

複式洋房

國民生產總值:159

冇汗 , 但 bingo 左就有體味 , 好煩 .... 仲要沖完涼轉頭已經有味 , 成日都覺得自己好嗅 , 又唔可以成日沖涼架 ....

大宅

國民生產總值:1234

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆 tiftiffany 的帖子

請你去莎莎買, 一枝好似透明冰柱的物體其實係晶石,五十元左右
每次用加點水,在腋下擦
天然嘢,無香味

大宅

國民生產總值:2919

想生BB熱投 BK Milk勳章

回覆樓主:

我用fancl止汗水晶,好有效

別墅

國民生產總值:845

回覆:有冇孕婦可用止汗濟推介?

用酒精就得啦~有味係因為有細菌,用酒精消毒後就無味,而且對人體無傷害.買支細支嘅噴樽放喺袋度用,出街或返工時去洗水間噴下就ok.

複式洋房

國民生產總值:161

tiftiffany 發表於 16-10-13 21:05
Where can buy?thanks

http://hk.melvita.com/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=melvita&utm_campaign=Brand-EN&gclid=Cj0KEQjw4fy_BRCX7b6rq_WZgI0BEiQAl78nd9T29koK9Yq_mbc6aWgoECA8icsTc6jIG5GZEViptBcaAjyx8P8HAQ

複式洋房

國民生產總值:313

引用:回覆 tiftiffany 的帖子請你去莎莎買, 一

原帖由 prettycutemama 於 16-10-14 發表
回覆 tiftiffany 的帖子

請你去莎莎買, 一枝好似透明冰柱的物體其實係晶石,五十元左右
我都係用呢個止汗水晶,無味,可以止汗,sasa 買
試過用番之前普通的止汗劑,香味太勁,頂唔順。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

bridebye 發表於 16-10-14 08:24
我都係用呢個止汗水晶,無味,可以止汗,sasa 買
試過用番之前普通的止汗劑,香味太勁,頂唔順。

Thanks all ^^

別墅

國民生產總值:658

知五知點解孕婦五可以用止汗劑? 我到依加32wks都一直有用
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎