用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 518|主題: 869974

好煩,唔關你事又要管,答你又唔明,唔明又要煩.........呻下

侯爵府

國民生產總值:20934

好煩,唔關你事又要管,答你又唔明,唔明又要煩......講緊我姑奶,未結婚又無細路,
死要管人家事,
連我啊女返功課輔導班都要管,
又話我迫害細路,平時已經成日想帶壞我個女,
我答佢返工無人跟功課,
唔通唔駛交,
佢就一大堆理論,
一係一大堆問題,
我忍唔住反擊了..........你無仔女你係唔會明
佢真係第一個俾我咁話既人,平時我真係唔想咁講hurt人,
呻完

大宅

國民生產總值:2212

冇細路真係唔會明, 只以為自己果套係啱...

翡翠宮

國民生產總值:80120

我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

真係好煩

珍珠宮

國民生產總值:41395

回覆:好煩,唔關你事又要管,答你又唔明,唔明又要煩.........呻下

你講得好啱,無細路的真係唔明,佢再嘈,答佢,又唔係你個女關你乜事

侯爵府

國民生產總值:20391

我曾經有類似GE人係身邊,係我舊公司GE上司,大家背後叫佢做"死老姑婆",佢芳齡係47+,身材係......欣宜姐姐減肥前咁上下

死老姑婆超賤格,真係乜都要問都要理要管,係連同事D私事都要管

好似我結婚咁,要拎假,佢話果排忙,竹我點解簡E D時候結婚,我話日子係99簡,佢就串我NG識教育99,HAHA,佢E D無99GE人係NG會明白GA LA,跟住佢又以公司忙為由,結婚係私事,NG可以因私事影響公事,要求我改婚期,佢當自己邊位AR?

大宅

國民生產總值:3085

BK Milk勳章 畀面勳章

昨天同個3年無見的男同事聚,下成班同事出去食飯,講下大家近況。

我講婚後而家有兩個細路,日日忙到死。

佢的反應,生來做咩丫,你老公地好慘、無得去玩、無得釣魚。

我只能, 呵~~呵~~~~ (真係會唔明的)

講來都哂氣,我都有付出、我都有返工、放工仲要買送、煮飯、睇工課,我都半年都行過街(唔止會唔明,仲會覺得女人付出就應份)

詩篇32:7
你是我藏身之處,你必保佑我脫離苦難,以得救的樂歌四面環繞我。

26/10/2014 5W4D 0.6cm 胎襄
16/09/2014 Bingo

08/06/2013 出世拉
28/11/2012 11W4D 4.99cm Oscar 1.98mm
23/11/2012 10W6D 3.95cm BB跳杻腰舞
10/

男爵府

國民生產總值:5786

ILLUMA Inspired by Nature勳章

理得佢up乜, 又唔係佢個女

大宅

國民生產總值:3794

就算有小朋友都会有唔同教養方法, 分享心得可以, 但要管人就可免則免了... 就算親姊妹都係咁話.
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎