網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

我見這間叫(歐蘭特)的設計幾好評論也不錯。。

如有jm淘寶又識師傅裝,可以分享一下嗎?

大宅

鰻魚仔 發表於 16-10-13 17:12
我見這間叫(歐蘭特)的設計幾好評論也不錯。。

如有jm淘寶又識師傅裝,可以分享一下嗎?

冇人裝過?

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我有呀,買咗最高級但不是暖風果款,因為位置唔夠長,暖風果款係長D,我個位裝唔到,好正,好好用,掠衫收衫無以前咁辛苦,仲可以叫仔做,我安係廁所,主要係掠內衣褲,落雨就真係好,因為關埋廁所門,開風吹,佢有時間停,好似6小時
但你要留意,我買果間講明唔送香港,雖然佢知我最後都係送香港,但就講明唔會負責,風險要自行承擔
我安係廁所,直接駁廁所燈嘅電線,至於你話師父,我係朋友幫我安,因為個位只係剛剛好,係裝得好辛苦
你最好量清楚尺寸,搵定師父,問定係咪得先

大宅

kayingivy 發表於 16-10-15 00:05
我有呀,買咗最高級但不是暖風果款,因為位置唔夠長,暖風果款係長D,我個位裝唔到,好正,好好用,掠衫收 ...

哦…咁你用左部機幾耐呵?

象牙宮

先詢問有冇C fu 安裝。

淘了, 沒人安裝, 就慘。
錢又花, 不能裝, 摆N年, 占地方。

找較簡易D, 不占地方的。易找C fu 安裝。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 16-10-16 18:13
先詢問有冇C fu 安裝。

淘了, 沒人安裝, 就慘。

你說得對,因為揾唔到師傅,所以都是買香港代理的算了!

象牙宮

鰻魚仔 發表於 16-10-16 23:13
你說得對,因為揾唔到師傅,所以都是買香港代理的算了!

除非家中成員, 是師傅。

你想 春節時, 能烘干? 用其它式吧。

我購很簡單的浴帘杆鑽墻, 淘時配好零件, 他彈3, 4 不用, 非要HK買的, 結果裝也不穩固。
打入墻不夠深, 怎能穩固?。 估他非專業CF。或未updated 內地新事物。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆 鰻魚仔 的帖子

6月用到而家

大宅

333s 發表於 16-10-17 07:20
除非家中成員, 是師傅。

是的,所以買香港行貨,3千幾包一年保養

333s    發表於 16-10-17 18:11

象牙宮

鰻魚仔 發表於 16-10-17 12:31
是的,所以買香港行貨,3千幾包一年保養

好貴。
一个烘干机不用那么貴。
anyway, 有人覺平都未定。

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至