用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 731|主題: 243220

將軍澳新都城附近邊到配眼鏡好?

大宅

國民生產總值:2100

將軍澳新都城附近邊到配眼鏡好? 謝

王國熱話
【好消息】教育王國app出咗新版喇~~
bk轉左新app 真係好差!改善下啦!
用戶“King321"無故罵人
請問點解用ip6睇有圖既posed圖會咁濛?

別墅

國民生產總值:566

回覆:simon8888 的帖子

二期眼鏡88李生好專業,我全家眼鏡都系找佢配的

:sm:

別墅

國民生產總值:827

peterking 發表於 16-10-14 01:08

價錢會唔會好貴?

大宅

國民生產總值:2492

樂桃猴年勳章 畀面勳章

寶林商場地下, 做街坊生意.

wcpcelia    發表於 16-10-14 14:14

大宅

peterking 發表於 16-10-14 01:08

謝謝介紹

大宅

ngangougou 發表於 16-10-14 09:04
寶林商場地下, 做街坊生意.

謝謝介紹,

大宅

國民生產總值:2492

樂桃猴年勳章 畀面勳章

回覆 simon8888 的帖子

客氣. 之前我全家人都在惠康對面嗰間配, 佢都OK, 不過貴. 1期嗰間服務不佳. 諗住新都城舖租貴, 配得實貴過人, 橫掂都態度差, 不如試吓去寶林嗰間, 點知又幾好喎. 仲平咗300元 (亞女之前在3期配800元). 小朋友隨時轉度數, 每年都換1副.

大宅

ngangougou 發表於 16-10-17 09:13
回覆 simon8888 的帖子

客氣. 之前我全家人都在惠康對面嗰間配, 佢都OK, 不過貴. 1期嗰間服務不佳. 諗住 ...

早晨!您好!我都去了您建議的寶琳店,不過佢话我鏡框細,而佢地冇乜選擇,最後我都揀了無框,吾贵,未有得欏住
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎