用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

開倉報料 今日: 6|主題: 1616

toonsland觀塘apm特價場(分享)  

大宅

國民生產總值:1460

我12點0x分去到,仲有少量外套!
今次真係最底,一折
揀左自己要的,其中一件冇咁鐘意就放棄左比其他人揀!
其中有兩件係160碼,可以自己著!
細碼衫好快比人揀晒,剩餘好多140,150碼!
Arena保暖泳衣$150
不過得一部機收錢,排左個幾鐘

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
【在港菲傭】「賓賓」原是選美冠軍…
大家接受到姐姐既沖涼時間?
賊傭轉戰澳門
急,工人話我唔炒佢佢就喺我屋企自殺

大宅

國民生產總值:4518

請問你有無男仔羽絨, 大妁120碼,

大宅

國民生產總值:1863

回覆樓主:

5點情況已經係咁啦

大宅

國民生產總值:3187

yulie718 發表於 16-10-13 17:29
我12點0x分去到,仲有少量外套!
今次真係最底,一折
揀左自己要的,其中一件冇咁鐘意就放棄左比 ...

Where?

大宅

國民生產總值:4225

回覆樓主:

4點幾去到,起碼排左40人等入,放棄

子爵府

國民生產總值:13941

ProAbsorb勳章 動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

我14:00去到,得夏天衫多,俾錢排左就兩個鐘

大宅

國民生產總值:2568

回覆樓主:

剛剛6:30去到好多衫都賣晒,d車仔吉晒,得返少量Eimo,poon衫.
問左話明天早上會補貨,所以如果想去最好中午要去,下午賣晒就無嘢好買。
只買左一件arena 小童防晒衣$100

子爵府

ProAbsorb勳章 動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

回覆樓主:

我$814.2/28件

伯爵府

國民生產總值:19304

請問幾點開,有無泳衣長或短袖兩件套裝,謝謝!

伯爵府

國民生產總值:16815

ProAbsorb勳章 吸收力勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 DHA勳章 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2016夢想成真

NataliePP 發表於 16-10-13 19:45
我$814.2/28件

都好多收獲,我15件/$47x

子爵府

Potato_K 發表於 16-10-13 20:22

都係咁抵

別墅

國民生產總值:754

引用:Quote:NataliePP+發表於+16-10-13+19:45+我

原帖由 Potato_K 於 16-10-13 發表
我$35x/15件

別墅

國民生產總值:754

引用:Quote:原帖由+Potato_K+於+16-10-13+發表都

原帖由 bbccbbcc 於 16-10-13 發表
我$35x/15件
12件先啱

伯爵府

ProAbsorb勳章 吸收力勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 DHA勳章 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2016夢想成真

bbccbbcc 發表於 16-10-13 21:19
我$35x/15件

子爵府

bbccbbcc 發表於 16-10-13 21:20
12件先啱

都係咁抵

大宅

國民生產總值:2131

ProAbsorb勳章 吸收力勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章

回覆 yulie718 的帖子

請問在APM商場內嗎?地址是什麼?星期六、日開嗎?

別墅

國民生產總值:983

回覆:yan717 的帖子

日期:即日至10月25日(周二),逢周一至日

時間:12 nn 至 10 pm

地點:觀塘 Apm 11樓

備註:只收現金,記住帶定多啲 cash啦!

複式洋房

國民生產總值:490

諗住明天帶埋BB去好唔好呢?

大宅

國民生產總值:1350

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章

一開波好多人!今日12點幾入去 主要掃95-100 但size極少 大仔衫多120-150

伯爵府

Hebebe2016 發表於 16-10-13 23:33
諗住明天帶埋BB去好唔好呢?

好多人,建議不帶b
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎