用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2252|主題: 869639

帶三歲小朋友去曼谷,有冇咩地可帶佢去玩?

大宅

國民生產總值:1240

黎緊11月底會去,因為係爸爸出trip, 日頭就得我地兩個,請問大家知唔可同小朋友去邊度玩?

水晶宮

國民生產總值:68106

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

去KidZadia做工,小朋友會好鍾意

大宅

國民生產總值:2325

mickeyeva 發表於 16-10-13 17:47

三歲大細。。我小朋友4歲去玩都仲係細

侯爵府

國民生產總值:20947

環保接龍勳章

Ekamai 有兒童樂園同冰雪樂園,都啱小朋友玩。

男爵府

國民生產總值:5879

回覆樓主:

我11月頭去。
暫定:水族館,safari zoo, dinosaur planet

wcpcelia    發表於 16-10-14 09:04

大宅

國民生產總值:3343

mickeyeva 發表於 16-10-13 17:47

我個仔3歲3個月大,都敢自己入去玩。幾好玩,雖然唔係全部明,但都可以樣樣試下。

伯爵府

國民生產總值:19906

回覆樓主:

留毛

男爵府

國民生產總值:6582

回覆樓主:

反而我擔心泰王剛過身,泰國會動盪。 我本來唸住11月頭去,今日都係唸住改動機票, 再睇清來形勢先。

大宅

國民生產總值:1240

回覆:hkitty09 的帖子

我都擔心呢個呀⋯⋯

男爵府

國民生產總值:5006

2015xmas

hkitty09 發表於 16-10-14 09:02
反而我擔心泰王剛過身,泰國會動盪。 我本來唸住11月頭去,今日都係唸住改動機票, 再睇清來形勢先。
...

但我又聽過啲人話泰國而家國喪 ,唔會搞事住,
係都等12月先

大宅

國民生產總值:2706

我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 2015xmas

Emporium 有個imaginia playland

複式洋房

國民生產總值:414

lalake312 發表於 16-10-13 17:34
黎緊11月底會去,因為係爸爸出trip, 日頭就得我地兩個,請問大家知唔可同小朋友去邊度玩?

...

我小朋友都係3歲。諗住帶佢去funarium.

子爵府

國民生產總值:10109

好媽媽勳章

好似D娛樂場所會關門一排
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎