用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 458|主題: 869405

代朋友問

男爵府

國民生產總值:8271

她很開心近排上了楼(公屋),可惜隔離果個女人成日鬧她們,問樓下管理處,她時儍的。每次近過都鬧她,點算?

我們的房子愈來愈大  但家庭成員愈來愈少     
生活愈來愈方便  時間卻愈來愈少
更多的學位   但常識更貧乏     更多的知識 判斷力更少
愈多的專家   但愈多的問題     愈多的藥 但健康愈差
我們登陸月球又回到地球  卻難跟鄰居打個招呼
我們的科技愈來愈發達  但溝通卻愈來愈少    我們變得太重視量  而忽略了質    深厚的利益但淺薄的人際關係

瑪瑙宮

國民生產總值:128361

畀面勳章 2015xmas

回覆:carrai 的帖子

叫你朋友唔好惹佢,千祈唔好有eye contact添,出入中心D

翡翠宮

國民生產總值:93906

引用:叫你朋友唔好惹佢,千祈唔好有eye contact

原帖由 tsung 於 16-10-13 發表
叫你朋友唔好惹佢,千祈唔好有eye contact添,出入中心D
係呀!唔好望佢地,會以為想害佢。

水晶宮

國民生產總值:53636

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

回覆:代朋友問

傻就冇計 ,當日行一善

數學是不完美事實的完美呈現

大宅

國民生產總值:1672

情況同我娘家一樣,但傻既係後期加入,只想講佢地傻真係大哂,就算你避佢,佢地都會追住你鬧!

男爵府

國民生產總值:6028

認識瑞士牛牛第二回

Chowying 發表於 16-10-13 18:00
傻就冇計 ,當日行一善
好無奈!但冇計!

別墅

國民生產總值:572

回覆樓主:

我都試過,佢成日係度講粗口,又鬧我地,仲試過踢我個鐵閘,我小朋友又好細,都好驚佢,我同小朋友講唔好理佢望佢,又佢嘈,或者關門,試過鬧佢係冇用,不過,宜家佢搬走左
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎