用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 150|主題: 57042

[淘寶] 請問探熱器,有好介紹嗎?

複式洋房

國民生產總值:280

請問探熱器,有好介紹嗎?

王國熱話
被lock file 求救
想學自己整網店
★☆ 機照打,水照吹 ☆★
請教電腦達人, 想買NOTEBOOK, 應該睇D 乜?

複式洋房

國民生產總值:466

買過平 唔多準

子爵府

國民生產總值:11657

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【德国原装博朗耳温枪IRT6520耳温计儿童婴儿宝宝红外线电子体温计】¥AAOTDqAY¥http://e22a.com/h.bbWiS3?cv=AAOTDqAY&sm=f73466

買左一個月,因為無病,所以唔知準唔準....哈哈。
買時貪佢係新款....但後悔,因為每次都要選擇年紀(分三級) 先可以探耳溫。

三級分:
0~3個月
3~36個月
36個月以上

整體嚟講,其實都幾好....係覺得不及之前果個方便(一開就探)

男爵府

國民生產總值:5981

引用:复制这条信息,打开👉手机淘宝€

原帖由 BeBe媽媽 於 16-10-15 發表
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【德国原装博朗耳温枪IRT6520耳温计儿童婴儿宝宝红 ...
你之前嗰個喺邊度買?
我又係想淘一個百靈耳探,
而家大部份賣緊你呢隻唔夠方便

男爵府

國民生產總值:7586

回覆:請問探熱器,有好介紹嗎?

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【儿童温度计婴儿红外线电子体温计充电耳温枪体温表宝宝额温枪家用】¥AAOctYML¥http://e22a.com/h.bYQuUy?cv=AAOctYML&sm=50a390

子爵府

國民生產總值:11657

回覆 GalGuy 的帖子

我之前果個係響香港萬0買。但最近壞左,開唔到。
我睇左好多間舖.....原來而家既耳探已經貴到$600
所以今次咪試淘囉。呵呵
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎