用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

影視娛樂 今日: 624|主題: 12988

好想打死"亂輪2"個奸仔呀!呢個moment我要爆啦!

洋房

國民生產總值:32

第一次出post,有啲驚豬。
講明先,唔係大台fans,但近排追緊"亂輪2"只係為咗睇個綠葉奸仔姚浩天,佢真係好賤格,講嘢做嘢賤不特止,連個樣都衰過人,真係一路睇一路鬧,好耐都冇試過睇電視睇到咁激動!係~ 我認我係C9仔。

其實撇開方丈,啲綠葉啲戲真係做得好好。
綠葉奸仔,唔知大家有冇留意?
不如講吓大家心水丫。

1. 趙永洪,即係姚浩天囉
2. 李天翔
3. 何啟南
4. 麥嘉倫

王國熱話
九龍灣德福花園3 房 實用553(冇樓睇)
放租 - 屯門 西鐵 兆康站 村屋 全新 500呎 ...
買樓問題
[放租] 又一居三房, 新裝, 向東南, 光猛清...

大宅

國民生產總值:1887

我反而睇高天鷲,pk 到無人有集集咆哮戥佢把聲辛苦,衰到入型入格

洋房

回覆 carmenwai 的帖子

高天鷲真心係一個型佬(心心眼)

大宅

華富霞姨 發表於 16-10-14 12:23
回覆 carmenwai 的帖子

高天鷲真心係一個型佬(心心眼)

洋房

carmenwai 發表於 16-10-14 12:47
咁其實姚浩天都唔差既,啲戲呀

大宅

華富霞姨 發表於 16-10-14 16:49
咁其實姚浩天都唔差既,啲戲呀

Agree~

大宅

國民生產總值:1467

姚浩天個演員都OK啊,佢之前啲角色冇咁賤格,盞鬼啲,所以印象OK
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎