用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 505|主題: 869407

如果你地係我會點做,選擇離開還是(計)續糾纏?  

複式洋房

國民生產總值:246

畀面勳章

我同左一個細我六年既廢人一齊,原來佢係一個賤男,右自大右計較右不負責任右自私,同佢生左個囡,而家7個月大,但而家同佢完全相處唔到,我直情見到佢都憎,下下都係到計較,買呀囡D野右唔比錢,我同佢好彩冇簽紙結婚,一個月見面只有兩次,如果我唔係為左個二千銀,我都廢是同佢見呀,因為佢係個(琴)腳仔,咩都要問呀媽,有Q用咩,今本都唔係男人黎既,我對佢既感情已經淡而冇味,而家既問題係我每月靠佢雞碎咁多錢黎生活,右唔想同佢一齊,我冇做野冇錢,好難同個囡走佬個啵,如果你地係我會點做?

別墅

國民生產總值:957

BK Milk勳章 畀面勳章

個男人每個月俾得2千你
已經足夠你同個女生活?

funfun759    發表於 16-10-14 15:06
xi_belle    發表於 16-10-14 09:29
wcpcelia    發表於 16-10-14 08:40

大宅

國民生產總值:1488

肥豬樺樺 發表於 16-10-13 18:32
個男人每個月俾得2千你
已經足夠你同個女生活?

同問

男爵府

國民生產總值:8129

畀面勳章

二千蚊已可以養你同你女???二千蚊美金?

大宅

國民生產總值:3691

2千?你點洗?
個女排育嬰園,排到就去返工,去做M記都多過2千
如果咁你都唔制就唔好50步笑百步,你同佢差不多

別墅

國民生產總值:1000

回覆樓主:

樓主應該都好細,成篇好多用哂同音字既然2千蚊都夠你2個駛,你出去每日做幾個鍾洗碗都搵到,駛咩跟住個廢人

大宅

國民生產總值:4620

blacklabeliris 發表於 16-10-13 18:26
我同左一個細我六年既廢人一齊,原來佢係一個賤男,右自大右計較右不負責任右自私,同佢生左個囡,而家7個月大, ...

佢每月比你二千蚊,你同BB夠用?你同你家人住?
得罪講句,我估計你學歷不太高?咁你有冇打算,如果出來自己搵份工作的話,你會選擇做什麼工作?
你並不能長期靠佢。你的家人可否幫你湊BB?方面你外出工作?
如果你已經和家人住,家人又可以幫你湊BB,咁你出去搵份工作,收入點都多過二千吧⋯⋯

別墅

國民生產總值:605

回覆樓主:

得果2000點解唔靠自己?

珊瑚宮

國民生產總值:102915

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 2015xmas

2仟係咩貨幣? 夠養1大1細?

搵人湊女, 自己出去搵工! 癈人就咪鬼靠佢!

珍珠宮

國民生產總值:36954

醒目開學勳章 環保接龍勳章 2016夢想成真

回覆樓主:

明知佢咁廢又孤寒,點解你仲唔去返工,仲要靠佢俾錢你?
2千蚊,唔好計買奶粉尿片,自己1個人伙食都唔夠啦,咁你住娘家定住邊? 無可能租到樓喎
有時唔可以樣樣都賴人,你問心自己有冇為自己生活而努力? 為養女女而努力?
你係咪住喺娘家? 你得2千點俾家用?
唔會仲要娘家倒貼你掛?
做左媽媽架喇,唔該你成熟少少

大宅

國民生產總值:2911

二千?你出去做野連佢都養到

侯爵府

國民生產總值:22961

回覆:blacklabeliris 的帖子

樓主係咪好細個?當初點解生?點解一個月見咁少

男爵府

國民生產總值:6382

國內朋友?

男爵府

國民生產總值:5949

BK Milk勳章

回覆樓主:

幾大呀?同一個細過自己6年既男人?

珊瑚宮

國民生產總值:102915

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 2015xmas

個男仲讀緊書, 定做緊野?

男爵府

國民生產總值:5995

blacklabeliris 發表於 16-10-13 18:26
我同左一個細我六年既廢人一齊,原來佢係一個賤男,右自大右計較右不負責任右自私,同佢生左個囡,而家7個月大, ...

細你6年,估佢18,你都24啦。不如搵份工做,好好養大個B咪仲好

ferrari2007    發表於 16-10-14 00:38

伯爵府

國民生產總值:18506

好媽媽勳章

回覆樓主:

2仟每月可以點分配

侯爵府

國民生產總值:23201

回覆樓主:

你明知佢廢你就快d出黎做野啦,唔通同佢鬥廢咩…

個女無辜架,你唔食佢都要食

水晶宮

國民生產總值:56878

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

求人不如求己

大宅

國民生產總值:4560

安全性行為的重要性
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎