用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

上樓一族 今日: 11|主題: 5175

今日派了水仔,茂泉樓高層10室

男爵府

國民生產總值:7057

有冇J m知道邊個方向和是否垃圾房傍邊?

王國熱話
各位泵媽,handsfree值得買嘛?
餵母乳,可唔可以食中藥?
BB蠶豆症可以飲mother milk 茶嗎?
優合8004/8016邊款好啲呀?

大宅

國民生產總值:2129

cindycyh1023 發表於 16-10-13 18:43

請問你號碼幾多?你可以上Cy club問,果度好多人幫到你

大宅

國民生產總值:3722

應該要有人簽約先睇到座向同垃圾房位置..可能要17號上CY CLUB問問

男爵府

國民生產總值:9238

cindycyh1023 發表於 16-10-13 18:43

我都想知道

孩子是腳,教育是鞋!
幸福就像空氣,無形無質,浩然充塞於天地之間。
你會珍惜空氣嗎?
只有你揹著氧氣筒在深海裡潛水,看著空氣一點一滴耗盡時,你才會知道空氣的可貴。

男爵府

10室吾近垃圾房

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

孩子是腳,教育是鞋!
你會珍惜空氣嗎?
只有你揹著氧氣筒在深海裡潛水,看著空氣一點一滴耗盡時,你才會知道空氣的可貴。

男爵府

回覆:今日派了水仔,茂泉樓高層10室

多謝哂咁多位JM回應

大宅

國民生產總值:1209

cindycyh1023 發表於 16-10-18 13:46
多謝哂咁多位JM回應

請問你知道到你真正取鎖是,大概要等幾時呢?

男爵府

回覆:Kkk1126 的帖子

問左,冇答覆

大宅

國民生產總值:1209

cindycyh1023 發表於 16-10-19 12:56
問左,冇答覆

會否太耐呢?一年內,好想知呀

複式洋房

國民生產總值:392

Kkk1126 發表於 16-10-19 13:52
會否太耐呢?一年內,好想知呀

应该要一年,过年前应该不用想了

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

yynick 發表於 16-10-19 23:45
应该要一年,过年前应该不用想了

yynick, 請問你依家係咪住水泉澳?如果係,請問你茂泉樓外牆吊機移走未?吾該晒

孩子是腳,教育是鞋!
你會珍惜空氣嗎?

大宅

國民生產總值:1742

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
babycam 發表於 16-10-18 12:10
10室吾近垃圾房

請問你知唔知18號室外景望邊度?謝謝

男爵府

GI2007 發表於 16-11-28 17:16
請問你知唔知18號室外景望邊度?謝謝

吾好意思啊!我無留意到

孩子是腳,教育是鞋!
你會珍惜空氣嗎?

大宅

國民生產總值:1742

babycam 發表於 16-11-28 17:19
吾好意思啊!我無留意到

哦。唔該哂
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎