用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 12|主題: 10896

怎樣幫BB訓練平行感

子爵府

國民生產總值:11121

我B 1歲, 啱啱可以放謄唔扶住野行,但係仲未行得穩陣, 左搖右擺咁行幾步就跌, 平行感未係咁好,有冇什麼法可以幫到BB?

侯爵府

國民生產總值:24198

Vin828 發表於 16-10-13 19:56
我B 1歲, 啱啱可以放謄唔扶住野行,但係仲未行得穩陣, 左搖右擺咁行幾步就跌, 平行感未係咁好,有冇什麼法可 ...

未咩特別,只係比佢行多d,工多藝熟

侯爵府

國民生產總值:22449

行多d既話睇日就唔會咁喇,啱識行都係咁既

侯爵府

國民生產總值:24109

其實都系要多訓練,試多幾次~就ok~

翡翠宮

國民生產總值:91974

唔需要幫佢,隻需要俾佢行多D, 平行感就出嚟喇

水晶宮

國民生產總值:61724

唔使特別訓練,行多D就OK喇。

大宅

國民生產總值:1356

趣教勳章 最關心BB問題熱投勳章 動物勳章

屋企行多啲,赤腳行好過出街著住鞋仔行。

放手比佢自己行,跌倒等佢自己起番身,但當然要四周圍冇危險嘢,唔怕佢會撞到啦~

水晶宮

國民生產總值:54816

冇幫佢練啊,睇住佢行,唔好俾佢撞到

男爵府

國民生產總值:8076

一開始行都系左搖右擺架!我無特別訓練,後來行得多,就自然越來越好了。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎