用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 38|主題: 49030

你地有冇爆暗瘡??

大宅

國民生產總值:1090

有左之後皮膚差左,o個d 暗瘡出晒o黎,最近喉嚨痕已經食得好清淡,返工都被同事話我塊面做乜野咁唔知有無方法解決?

複式洋房

國民生產總值:166

Ruby258 發表於 16-10-13 20:07
有左之後皮膚差左,o個d 暗瘡出晒o黎,最近喉嚨痕已經食得好清淡,返工都被同事話我塊面做乜野咁唔知有無方 ...

我爆到依家35週仲爆緊

大宅

國民生產總值:1053

回覆樓主:

touchwood....暫時冇

大宅

國民生產總值:3524

開始停避孕丸就爆瘡~9個月先bingo到而家重爆緊

侯爵府

國民生產總值:24061

我又好似冇太大變化~冇爆

水晶宮

國民生產總值:61676

可能受賀爾蒙影響,如果嚴重可以睇中醫調理下。

男爵府

國民生產總值:8030

受激素分泌影響吖!我陀BB時皮膚反而好好。以前爆痘,有左之後就消失左。

別墅

國民生產總值:544

回覆樓主:

有咗之後爆瘡爆到5個月,勤啲清潔,飲多啲水啦~ 受荷爾蒙影響,都無辦法

大宅

國民生產總值:1090

sheepcow66 發表於 16-10-14 11:31
有咗之後爆瘡爆到5個月,勤啲清潔,飲多啲水啦~ 受荷爾蒙影響,都無辦法
...
成日飲水喇, 所以而家係公司成日都去廁所

洋房

國民生產總值:77

有之前都有爆,睇中醫調理,有左都仲爆緊,不同位置,好煩……

複式洋房

國民生產總值:353

回覆樓主:

爆到七彩
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎