想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

大仔今年已7歲,由佢2-3歲都想生多個,開頭都算積極少少,到而家已經39歲都高齡,差不多半放棄狀態。
最近,係facebook睇到有朋友話有條簡單藥方,話好多人試過都中,再加上自己係淘寶淘咗啲黃體銅啲藥來試,早上就食西藥,下午就飲中藥,係呢一個月只係去旅行dodo咗一次,開頭以為又M come, 但覺得好出奇得2日,而且量好少,就驗下,竟然中咗,但而家又驚又喜,此終都大年紀,財政負擔又重咗,開頭諗住2個相伴,但而家相隔8年怕代溝。

如果姊妹有興趣想知道藥方,可pm我,因我唔知可唔可以post出來。

大宅

回覆樓主:

由於多人問,我post出來,如果唔post得,版主可以直接刪除。
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【澳洲代购Blackmores圣洁莓40粒圣洁梅调节黄体酮 提高孕酮】¥AAOBOiFb¥http://e22a.com/h.ban1k8?cv=AAOBOiFb&sm=1c184a

我沒有依佢指示,朝早2粒,下午1粒,因我要就下午飲中藥,只吃朝早2粒

中藥: 南棗、北芪、黨參、元肉、杞子 (煲水飲),但我係公司只係朝早放保溫壺焗到下午飲先飲

祝成功成孕,成功通知我可以嗎?等我再傳給其他有需要的姊妹

別墅

回覆樓主:

謝謝分享 請問中藥個分量係每樣要幾多?

大宅

我的育兒心得勳章 畀面勳章

kathywong0807 發表於 16-10-13 20:11
大仔今年已7歲,由佢2-3歲都想生多個,開頭都算積極少少,到而家已經39歲都高齡,差不多半放棄狀態。
最近 ...

恭喜

大宅

嘉露蓮 發表於 16-10-15 20:49
謝謝分享 請問中藥個分量係每樣要幾多?

我都係大約,南棗去核約3粒,元肉約6粒,杞子約20粒,北芪、黨參叫藥方切片

別墅

回覆樓主:

明白, 唔該曬

大宅

回覆樓主:

谢樓主

別墅

kathywong0807 發表於 16-10-13 20:11
最近 ...

係咪要日日飲?

大宅

lalakitty 發表於 16-10-23 00:01
係咪要日日飲?

係呀!經期就停飲!

首頁

尾頁

跳至