黃色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供

用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 47|主題: 112520

cosmax的護膚品

複式洋房

國民生產總值:240

有無jm係cosmax打laser而又買他們的產品用?如果有你們用他們邊只?心思思想試下,用過的jm可否分享下

王國熱話
你會和小朋友一齊玩Pokemon Go嗎?
由哪位幫BB命名?
你喜歡香港的「冰點」氣溫嗎?
最鍾意食邊款賀年糕?

子爵府

國民生產總值:14670

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:有無jm係cosmax打laser而又買他們的產品用

原帖由 babybaby1122 於 16-10-13 發表
有無jm係cosmax打laser而又買他們的產品用?如果有你們用他們邊只?心思思想試下,用過的jm可否分享下:kiss ...
我只join facial course冇買過護膚品,也有興趣想知。

教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。

箴言二十二章六節

男爵府

國民生產總值:8359

玩具勳章 畀面勳章

佢啲護膚品賣得好貴,佢賣elta枝防曬$6xx,出面賣好似$2xx。

男爵府

國民生產總值:7426

回覆樓主:

我覺得只係防曬ok,佢D洗面麻麻'

複式洋房

國民生產總值:240

leeleebaba 發表於 16-10-15 14:35
我覺得只係防曬ok,佢D洗面麻麻'

我買諗住買她們支補水b5同鎖水個兩支,另再加她們支水陽酸洗臉,經你分享我諗要再諗下先

男爵府

國民生產總值:5272

第一次有買洗面,保濕, 維C ,防晒

之後無買

現在只用佢支防曬
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎