用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 25|主題: 82197

一個月b 十幾小時都未訓到 咩問題?T.T

複式洋房

國民生產總值:154

ProAbsorb勳章

一個月大,埋身人奶加補粉
BB 0:30-3:30 ; 5:30-7:30 訓左五個鐘
然後今朝七點幾醒到依家晚上十點都未訓到⋯

見到佢好眼訓合著左
但一放低訓唔夠十分鐘就哭醒
之前都好好湊,食飽就訓
初生唔係訓十幾小時架咩
佢咁樣係咩問題:(?

王國熱話
坐月準備補品藥材
產後一星期,手,腳水腫到著唔到鞋
奶奶陪月
讚賞陪月EE

翡翠宮

國民生產總值:78982

用包被包緊d 佢, 唔怕手斷手抱, 等佢覺得有安全感, 易d入睡.

別墅

國民生產總值:890

得閒 發表於 16-10-13 22:06
一個月大,埋身人奶加補粉
BB 0:30-3:30 ; 5:30-7:30 訓左五個鐘
然後今朝七點幾醒到依家晚上十點都未訓到 ...

可以帶出街行下

洋房

國民生產總值:66

我用緊一隻英國好流行叫baby sling 既揹帶

https://goo.gl/images/Ls6Y3f

基本產上係一條好長既布,包阿b係身,就可以雙手做自己野,我而家會日基本上除左餵奶都係包佢係身上面,因為阿b日頭唔肯自己訓。 youtube 有教埋點樣用黎餵人奶,有興趣ebay有得賣.

洋房

國民生產總值:34

用包被包到實一實,播下音樂都有用,開暗燈
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎