用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

心聲留言 今日: 8|主題: 14585

好hurt.想放棄

男爵府

國民生產總值:8019

个囝咁对自己真党自己好失败。想放棄一切……

王國熱話
韓劇友哇鬼大本營~part3
鍾意<<防彈少年團>>BTS入黎傾
宋宋CP 太陽的後裔 Part II
<<雲畫的月光>> 鍾意朴寶劍入黎傾

大宅

國民生產總值:1894

沒有爸媽,那有個大傻瓜(囝) !

沒有你也沒有今天的囝囝 !

給自己一個讚賞 ,給自己一個肯定 ,已經足夠 !

永不放棄 ! 加油 !

琥珀宮

國民生產總值:182781

hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

加油啦....過左去可能只係小事一件

男爵府

國民生產總值:8019

回覆樓主:

我对他太緊張,囝越大越吾開心。睇反以前的相佢笑得好燦爛。我成日怪自己点解吾可以平心靜氣?有時我感到自己孤軍作戰。另一半只供養我地就咩都吾理。男仔應以老豆開解或做榜樣。但c6又吾同个囝溝通!唉!我快痴啦!

大宅

國民生產總值:4342

慢慢來啦! 有時你越緊張反而會有反效果。

大宅

國民生產總值:2560

KATRINE 發表於 16-10-19 23:19
我对他太緊張,囝越大越吾開心。睇反以前的相佢笑得好燦爛。我成日怪自己点解吾可以平心靜氣?有時我感到自 ...

同路人,好辛苦,好似得自己一路向前衝

水晶宮

國民生產總值:72875

KATRINE 發表於 16-10-19 23:19
我对他太緊張,囝越大越吾開心。睇反以前的相佢笑得好燦爛。我成日怪自己点解吾可以平心靜氣?有時我感到自 ...

咁你可唔可以放鬆 D , 唔好咁緊張?

大宅

國民生產總值:4198

回覆:好hurt.想放棄

仔仔幾歲?反叛期?

禁止訪問

國民生產總值:328

複式洋房

國民生產總值:229

慢慢黎啦~relax~~比太大壓力大家的話大家都一樣辛苦
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎