自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

得左!

男爵府

不停打探各人職業. 關佢x事
得左!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

bbjayden 發表於 16-10-13 22:50
幾年前遇過一個, 日日打黎催命鬼咁催人落訂, 當年未有whatapp, 逼住每日都要聽一次

男爵府

你有講實買咩?

pomanlife 發表於 16-10-14 12:33

幾年前遇過一個, 日日打黎催命鬼咁催人落訂, 當年未有whatapp, 逼住每日都要聽一次
...

得左!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

bbjayden 發表於 16-10-14 12:46
嗰時樓市冇咁熾熱, 佢咪係度"螺"人買囉

禁止訪問

男爵府

回覆樓主:

幾年前賣樓,有個aa扮哂嘢,話人地係新婚夫婦,俾個好心人平d 啦(當年市場價係370,佢竟然開300)我話無可能!就咒我買唔岀,仲話我黑心,噤都唔幫人,連續煩咗我一星期(夜晚10-12點),最終我打去佢公司投訴佢

Dwmn    發表於 16-10-14 23:35

男爵府

回覆 Gerard 的帖子

最後成唔成功?
得左!

禁止訪問

彩鑽殿

Gerard 發表於 16-10-14 12:53
試過係臨約做手腳,教業主簽訂後唔賣樓唔賠錢

真係好衰

禁止訪問

子爵府

親子王國15週年勳章

Gerard 發表於 16-10-14 13:08
仲要係臨上庭佢先肯賠錢的
咁衰, 佢做咩手腳? 係咪細鋪?

珍珠宮

Lukeung 發表於 16-10-14 12:54
幾年前賣樓,有個aa扮哂嘢,話人地係新婚夫婦,俾個好心人平d 啦(當年市場價係370,佢竟然開300)我話無可 ...

男爵府

up
得左!

男爵府

Lukeung 發表於 16-10-14 12:54
幾年前賣樓,有個aa扮哂嘢,話人地係新婚夫婦,俾個好心人平d 啦(當年市場價係370,佢竟然開300)我話無可 ...

因為新屋入伙,我就交底key 俾地產,有次紅雨aa帶人睇樓唔關窗,結果我廚房成台成地水

嬲到我癲,我係噤打電話追問當日全部aa 地產!

伯爵府

bbjayden 發表於 16-10-13 22:50

帶人來睇我個單位 企在露台同人講 呢到睇下擺位就得 樓上有個筍盤介紹俾你 點知我個到太靜 完全聽到曬 我老公嬲爆話係咩 樓上有筍盤 樓上係租約盤點介紹點帶佢上去睇
過幾日個AA知我地嬲 不停打電話what's app個客好有興趣 不過出來做野無耐又新婚 平d幫下新人 我最憎呢d 我幫佢 咁我買時邊個幫佢

另一次睇樓 個AA隔幾日打俾我 話X太個市係咁升 你再唔買 我怕你地唔夠錢買 又係唔識講野

侯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

引用:Quote:bbjayden 發表於 16-10-13 22:50 帶

原帖由 fitfit@fatfat 於 16-10-14 發表
帶人來睇我個單位 企在露台同人講 呢到睇下擺位就得 樓上有個筍盤介紹俾你 點知我個到太靜 完全聽到曬 我 ...
試過差不多,不過係租務自讓,aa扮租客想睇樓,其實係樓上單位賣但冇得睇樓,帶客嚟當我個

侯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

回覆:有冇地產 aa 買樓不快經驗, 分享下

試過由aa介紹律師,之後律師唔肯放份約,因為我未畀中介費aa, 但律師唔係應該保障佢客人,即係我,而唔係個aa, 之後投訴律師樓個律師即刻變死狗

伯爵府

Jnam 發表於 16-10-14 19:48
試過差不多,不過係租務自讓,aa扮租客想睇樓,其實係樓上單位賣但冇得睇樓,帶客嚟當我個

...

係呀 我個屋苑細單位 全部租約盤 得我一個盤可以睇 不停做示範單位 仲有d夠膽同d客搵我單位度呎 我真係嬲爆

到現在買新樓 搵中x睇咗好耐 佢俾個單位托高咗30萬 話可以試傾 但其實個單位 我地已經經美x買咗 唔係兩間都搵AA帶睇盤 都唔知佢mark 咁多 我地仲好信佢 諗住佢陪我地睇咁多好落力信得過 幫咗美x買 仲好內疚 好像玩人咁
所以AA係信唔過 搵多幾間包無錯

男爵府

fitfit@fatfat 發表於 16-10-14 19:35
帶人來睇我個單位 企在露台同人講 呢到睇下擺位就得 樓上有個筍盤介紹俾你 點知我個到太靜 完全聽到曬 我 ...

你aa勁似我個aa Ar!對話口吻好似!

#7有提到!但我aa煩到晚晚打嚟!

首頁

尾頁

跳至