用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 799|主題: 869591

有冇惠康職員既jm?

大宅

國民生產總值:3245

就黎過期痴上黃色特價紙其實係咪經理隨意定價架?
我見間間set既價錢都唔定既。同埋見佢地打完特價都唔會mark低邊d係特價

男爵府

國民生產總值:5879

我覺得係。

男爵府

國民生產總值:9982

畀面勳章

回覆:有冇惠康職員既jm?

係,今日親耳聽到兩個員工大大聲係收銀講:「如果你見到貨架有咁上下既貨賣廿幾蚊,你咪定十幾蚊囉」

wcpcelia    發表於 16-10-14 10:41

別墅

國民生產總值:833

熱血勳章

回覆樓主:

我覺係,即日同多一日到期價不同

珍珠宮

國民生產總值:30527

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

唔係架,佢地有條數計出黎,我唔記得lu. 如果係贈品拎黎賣就自己出價
感激遇上你~

大宅

國民生產總值:3245

Ming_shirley 發表於 16-10-14 00:22
係,今日親耳聽到兩個員工大大聲係收銀講:「如果你見到貨架有咁上下既貨賣廿幾蚊,你咪定十幾蚊囉」

...

係羅。同埋有時過機個價錢又唔同個牌價錢。之後手改入機又得。所以有時覺得佢地d價錢好似好隨意咁。要check清楚張單

wcpcelia    發表於 16-10-14 10:42
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎