用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

屯門區媽媽會 今日: 1|主題: 21879

如果羅陳是世襲一定入,但馮李有20分,你會點揀?

複式洋房

國民生產總值:403

王國熱話
仲有4日
又係默書
買股票輸左 $2000
今日我生日

男爵府

國民生產總值:5331

wwt861 發表於 16-10-13 22:59

看地點,上課時間,近吾近

大宅

國民生產總值:4139

2015xmas 畀面勳章

馮李20分,也要抽。去年識幾個,20分都落空
同意樓上jm講,視乎地點,如果住得遠,校車來回超過一小時
我個人就羅陳算

珍珠宮

國民生產總值:32335

夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

wwt861 發表於 16-10-13 22:59

有世襲又有20分?
教職人員??

水晶宮

國民生產總值:51540

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 樂桃猴年勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

brbaby2007 發表於 16-10-24 07:40
有世襲又有20分?
教職人員??
我估世襲係因為有哥姊讀緊.
馮李20分, 可能係適齡+父母畢業生
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

別墅

國民生產總值:890

lovelybaby2015 發表於 16-10-13 23:49
馮李20分,也要抽。去年識幾個,20分都落空
同意樓上jm講,視乎地點,如果住得遠,校車來回超過一小時
我個 ...

完全同意

大宅

國民生產總值:1627

我份人比較保守啲,會選間必入,加上今屆學生唔少,除非間學校唔好,好唔鍾意

複式洋房

國民生產總值:403

starkei 發表於 16-10-24 17:52
我份人比較保守啲,會選間必入,加上今屆學生唔少,除非間學校唔好,好唔鍾意 ...

唔係唔好!只不過保良局有聯繫中學。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎