用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 124|主題: 112464

求介紹髪型師

大宅

國民生產總值:2621

有冇好嘅髮型師可以介紹?
之前去開 private x,又迫又 chur,最閉係染髪只可以 keep 一個月,差不多個個月去,頂吾順。
之後喺lG見到TST有間 salon,染左個髮,點知只捱到一個星期,打回原形!真激氣!

請問 了解JM有冇好介紹?

王國熱話
818 有冇人用過Air Bnb
英 瑞 法 觀光 滑雪 迪迪尼 親子遊 * 巴黎 U...
網上免稅店瘋狂購物
2017 Summer London Trip

大宅

國民生產總值:1002

甘道夫 發表於 16-10-13 23:07
之前去開 private x,又迫又 chur,最閉係染髪只可以 keep 一個月,差不多個個 ...

請問染咩顏色只能維持一星期?

大宅

臭屁 發表於 16-10-14 00:31
請問染咩顏色只能維持一星期?

啡緣色,其實未夠幾日已甩,後來一個星期好快打回原型。成千元就冇曬!

大宅

國民生產總值:3485

甘道夫 發表於 16-10-13 23:07
之前去開 private x,又迫又 chur,最閉係染髪只可以 keep 一個月,差不多個個 ...

I used to go one at whampoa lady stylist, they use "non-amonia". If location ok, I can send u contact.

子爵府

國民生產總值:13754

畀面勳章 BK Milk勳章

邊區?

禁止訪問

國民生產總值:64

大宅

sytckm 發表於 16-10-15 02:01
邊區?

無所謂

大宅

carol314 發表於 16-10-15 02:21
我有個髮型師好好嫁 , 不過係石硤尾 , 唔知近唔近你!!

好呀,麻煩PM我

禁止訪問

國民生產總值:64

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎