用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2127|主題: 869813

點擇床褥?

複式洋房

國民生產總值:268

最近想換床褥,各位有無試過德國夢寐爾和澳美斯床褥?呢兩個牌子比起其他牌子無咁出名,但好唔好訓?

水晶宮

國民生產總值:52428

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章

自己去門市試下瞓 我自己係咁做

珍珠宮

國民生產總值:44304

lauraloynd 發表於 16-10-13 23:19
最近想換床褥,各位有無試過德國夢寐爾和澳美斯床褥?呢兩個牌子比起其他牌子無咁出名,但好唔好訓?
...
揀床褥真係冇咩法則架...試, 試, 試, 試到啱先買啦 !!

複式洋房

其實我都有試過,但係訓一陣又真係好似張張都差不多。好難選擇,真係要去試多幾張先得!

wcpcelia    發表於 16-10-15 18:29

珍珠宮

國民生產總值:44178

動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 2015xmas

lauraloynd 發表於 16-10-13 23:19
...
澳美斯床褥 好似可以試瞓100日, 我見價錢都唔貴, 呢D唔瞓多幾日都唔知啱唔啱自己, 去門巿試時舒服都唔一定合心水

複式洋房

blackberry 發表於 16-10-14 18:09
澳美斯床褥 好似可以試瞓100日, 我見價錢都唔貴, 呢D唔瞓多幾日都唔知啱唔啱自己, 去門巿試時舒服都唔一定 ...

試瞓一百日咁好 但唔岩無理由叫佢退錢嘅 我再研究下先。
唔該晒

子爵府

國民生產總值:10014

最近都買左,最初諗住買愛皇健,仲去左實惠試左兩次,專門店又試左兩次,但都係覺得唔係好啱,之後去左間直銷中心,個到有成十幾張床褥,我地不停試,最後終於揀到訓落覺得最舒服既床褥,你真係要自己不停試,會試到冇咩感覺,咁就唔好買住,返去諗下先,之後再去試下

大宅

國民生產總值:1051

我去Ikea試,見到張二三千既,覺得好似酒店咁舒服,不過覺得貴無買

別墅

國民生產總值:964

blackberry 發表於 16-10-14 18:09
澳美斯床褥 好似可以試瞓100日, 我見價錢都唔貴, 呢D唔瞓多幾日都唔知啱唔啱自己, 去門巿試時舒服都唔一定 ...

咁如果發現唔啱可以退錢?
咁如果再買另一張唔啱可以再退?

珍珠宮

動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 2015xmas

buybuybuy 發表於 16-10-15 03:18
咁如果發現唔啱可以退錢?
咁如果再買另一張唔啱可以再退?
我唔清楚, 係早幾日睇廣告見到, 俾你參考吓
http://www.ecosa.com.hk/mattresses.html?gclid=CjwKEAjwhILABRDwo8mlqt6ug38SJACNSq_kQbqLneTqqYMPsw2X07eYfVPj9LdoX815RoNRURa2-RoC57Tw_wcB

珍珠宮

laiyuene 發表於 16-10-14 21:48
我去Ikea試,見到張二三千既,覺得好似酒店咁舒服,不過覺得貴無買
ikea床褥要跟佢自家床架架, 佢D呎寸唔同出面, 你要諗清楚先

大宅

國民生產總值:1051

blackberry 發表於 16-10-15 13:27
ikea床褥要跟佢自家床架架, 佢D呎寸唔同出面, 你要諗清楚先
咁貴我唔捨得買,得個睇字
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎