用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 304|主題: 49054

優合奶泵買邊隻好?

別墅

國民生產總值:658

買8004定8016好?
sales又推介8016 但網上見又好多人讚8004。。
有無JM用緊可以分享下邊隻好 thx

別墅

男爵府

國民生產總值:5708

回覆:優合奶泵買邊隻好?

我都想知! 有冇人分享下?

複式洋房

國民生產總值:111

PandaChu06 發表於 16-10-14 02:06
買8004定8016好?
sales又推介8016 但網上見又好多人讚8004。。
有無JM用緊可以分享下邊隻好 thx

我買咗8016,昨天寄到,叫老公試咗下,有三種模式,深度、仿生、按摩,力度好够,但我從未用過奶泵,所以未能作評價,另外我冇好似其他媽咪買其他牌子的配件哦

別墅

蕭太太的窩 發表於 16-10-16 09:38
我買咗8016,昨天寄到,叫老公試咗下,有三種模式,深度、仿生、按摩,力度好够,但我從未用過奶泵,所以 ...

點解買左8016既 之前有無諗過8004?

複式洋房

國民生產總值:111

PandaChu06 發表於 16-10-16 09:39
點解買左8016既 之前有無諗過8004?

因我入咗個團購谷,d太太都係買8016多。但我上x寶睇到8004的口碑相當唔錯,反而就冇8016這款喎。仲有佢哋唔同嘅係04可以暫停同靜少少,16冇暫停功能

別墅

蕭太太的窩 發表於 16-10-16 09:52
因我入咗個團購谷,d太太都係買8016多。但我上x寶睇到8004的口碑相當唔錯,反而就冇8016這款喎。仲有佢哋 ...

無暫停 不過五知影響大五大呢
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎