用戶登入

找回密碼 | 註冊

16oC.69%

義工

自由報料 今日: 25|主題: 256213

sealy 床褥

大宅

國民生產總值:1127

BKXmas勳章

請問知道宜家去shop, 永安定sogo 買抵?有咩promotion? thanks

大宅

國民生產總值:4289

BKXmas勳章

在上環永安有專櫃、和灣仔皇后大道東(近合和中心)有旗艦店,同時有做過Promotion, 好像半價還是6折,但要指定款。

這種大牌,一旦做promotion, 應該都是全線一致。最初只知永安有,我老公專門網上搜索,然後去灣仔旗艦店買,個人認為旗艦店款式會多D。

不過,沒有留意是何時做Promotion, 你可以上網搜它電話,打過去問。

wcpcelia    發表於 16-10-14 14:13

男爵府

國民生產總值:8863

BKXmas勳章

kumabaob 發表於 16-10-14 04:48
請問知道宜家去shop, 永安定sogo 買抵?有咩promotion? thanks

我當年永安5折買,如果係一年一次嗰啲購物日仲會有得抽卷,我當然贏左幾舊水永安現金卷,唔知而家有無呢

大宅

國民生產總值:4289

BKXmas勳章

回覆 yiu_fire 的帖子

洋房

國民生產總值:35

BKXmas勳章

大宅

國民生產總值:3382

BKXmas勳章

好似最近做緊半價

珍珠宮

國民生產總值:45671

畀面勳章 大廚勳章 BKXmas勳章

dragonair 發表於 16-10-20 12:33
好似最近做緊半價

得一個款做緊半價

洋房

國民生產總值:51

BKXmas勳章

hsongk 發表於 16-10-14 08:17
在上環永安有專櫃、和灣仔皇后大道東(近合和中心)有旗艦店,同時有做過Promotion, 好像半價還是6折,但要 ...

其實觀塘有間叫好好訓都係賣緊sealy

民房

國民生產總值:25

回覆 kristyyy01 的帖子

YES我都幫佢地買左張, 但聽佢地講而家入唔到貨要清貨執笠

大宅

國民生產總值:3632

BKXmas勳章

kristyyy01 發表於 16-11-26 17:52
其實觀塘有間叫好好訓都係賣緊sealy

請問係觀塘咩位置,有無资料
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎