自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

嘩!必搶!3周年震撼優惠!單程$68!所有航點單程只需$68 – HK Express (優惠至10月26日)
http://www.meethk.com/?p=44405

大家有冇試過參加這公司或其他公司的平價團?可信嗎?

瑪瑙宮

大廚勳章

回覆樓主:

有,但首先日子是否自己ok? 多數只找到一程68,除非你不介意三日兩夜或去十日八日。。。才有68來回。。。

而且佢不是團,是航空公司。。你不是今天才聽過快運吧

子爵府

虎到金來勳章

回覆:有冇咁着數

加埋行李雜費同傳統航空公司差唔得多,快運仲要承受會delay什至cancel航班風險

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:加埋行李雜費同傳統航空公司差唔得多,快運

原帖由 kkarman 於 16-10-14 發表
加埋行李雜費同傳統航空公司差唔得多,快運仲要承受會delay什至cancel航班風險

...
所以真係超平先博得過

子爵府

虎到金來勳章

引用:Quote:原帖由 kkarman 於 16-10-14 發表加

原帖由 good_pig 於 16-10-14 發表
所以真係超平先博得過
係呀, 以前1蚊機票就搶得過!

男爵府

kkarman 發表於 16-10-14 09:17

...

加埋其他雜費都平傳統航空公司一半喎
俾多少少又可以優先CHECK IN 又可以坐闊D

行李又自由D,又唔駛俾人限寄一件。
我係第一胎, 祝各媽咪開開心心 !

男爵府

Rainyok 發表於 16-10-14 08:12
嘩!必搶!3周年震撼優惠!單程$68!所有航點單程只需$68 – HK Express (優惠至10月26日)
http://www.meet ...
之前都試過幾次咁平,不過通常時間都唔係咁好,連假學生假實冇,有小朋友基本上都唔駛諗

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有...好多人會搶購的

子爵府

唔係平價旅行團

水晶宮

Mann888 發表於 16-10-14 09:45
唔係平價旅行團
樓主好似第一次知道有HKE咁...

子爵府

最近2年去日本都係買呢啲飛
搶唔到最平
不過都平過cx 果啲一大半
so far無 delay過

禁止訪問

珍珠宮

唔係假。第一你要夠人快。第二日子同時間一定係最唔受歡迎時段。第三可能乜都唔包,行李餐食都要另計。加加埋埋同航空公司promotion差不多,何必要受咁多限制。
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

男爵府

minkaka 發表於 16-10-14 11:16
hk airline都係千幾全包,你上去睇

是旦搵左個日子比較

冇特別揀任何特價日子OR時段

唔係話HKEXPREE一定最平,不過一般都比較平

姑勿論HKAIRLINE係咪"傳統"航空公司,單就行李以論,每人只可一件20KG寄倉,唔可以合拼,唔可以分拆,就已經唔夠彈性

伯爵府

回覆樓主:

佢1月果陣做$78 promo,我成功買到,2個大人,機票連稅仲有揀位同行李費,2個加埋total $1600

首頁

尾頁

跳至