用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 498|主題: 870126

無聊一問, 唔買戲飛, 係咪買唔到戲院小食部D野食架

大宅

國民生產總值:4969

醒目開學勳章

個因由係....................

我有張百老匯的GIFTCARD, 咁我唔打算睇戲, 但又想用左張GIFT CARD, 張GIFT CARD可以用係買戲起票及食品, 我打算買野食食左去

男爵府

國民生產總值:5460

回覆 janice_BB 的帖子

但係d小食全部都要撕戲票先入到去買喎

大宅

國民生產總值:2064

UA 試過可以,但係佢小食部喺出面,唔同百老匯,如果入埸要再meet飛,應該可以呀。

珍珠宮

國民生產總值:44304

rtkh 發表於 16-10-14 10:17
UA 試過可以,但係佢小食部喺出面,唔同百老匯,如果入埸要再meet飛,應該可以呀。
...
有d UA嘅小食部都係喺入面架哂噃...

珍珠宮

國民生產總值:44962

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

有D戲院小賣部就係賣飛COUNTER隔離, 唔駛入場都買到. 所以要睇你邊間.

男爵府

國民生產總值:8280

畀面勳章 環保接龍勳章

荃灣廣場間百老匯小食部响出面,唔使入場都買得

這世上有個不變道理,那就是耶穌愛您

水晶宮

國民生產總值:65339

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

MCL Telford 小食部喺出面,唔買票都可買倒的

伯爵府

國民生產總值:19928

回覆樓主:

如果小食部喺meet飛出面,一定買得,一向買爆谷都唔會check飛……

大宅

醒目開學勳章

anniekwok 發表於 16-10-14 10:41

荃灣廣場間百老匯小食部响出面,唔使入場都買得

PALACE apm 個小食部, 大家知道嗎??

大宅

醒目開學勳章

PALACE ifc
數碼港
荷里活
The ONE
電影中心
旺角
PALACE apm
葵芳
荃灣
嘉湖銀座
元朗

我張GIFT CARD用係以上, 唔知九龍邊暗可以MEET飛前買

侯爵府

國民生產總值:20530

janice_BB 發表於 16-10-14 10:58
PALACE ifc
數碼港
荷里活

apm小食部喺meet飛前,唔買飛都買到架

侯爵府

國民生產總值:22690

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章 2015xmas

旺角一定唔係
the one印象中好似係賣飛隔離
難關什麼時候會過呢?

象牙宮

國民生產總值:231604

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

你提左我,下次都可以咁喎

用GIFT咭買下D小食都好喎

大宅

醒目開學勳章

laiyuen 發表於 16-10-14 11:01
apm小食部喺meet飛前,唔買飛都買到架
勁呀! 有咩唔明係BK問, 一定有答案

wcpcelia    發表於 16-10-14 13:55

大宅

醒目開學勳章

sasa0208 發表於 16-10-14 11:02
你提左我,下次都可以咁喎

用GIFT咭買下D小食都好喎
係呀! 張CARD我擺左大半年, 擺到就過期, 睇戲如果一家人去一定唔夠錢要再俾錢, 唔想為左張CARD去消費, 可以食左去就最好, 雖然小食價格都唔抵

珍珠宮

國民生產總值:35757

動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 2015xmas

The one可以啊,小食部在賣飛隔離

子爵府

國民生產總值:12813

電影中心

但唔知買野食係咪可以用gift card呢

幾時到期?

有無興趣讓左佢

大宅

國民生產總值:2785

畀面勳章

回覆:janice_BB 的帖子

荃灣果間個小食係戲院外面

大宅

國民生產總值:3746

你去朗豪坊UA丫~ 佢個小食部響MEET飛前, 次次去買完都諗得閒唔睇戲都可買爆谷黎食:D:D

子爵府

國民生產總值:12566

janice_BB 發表於 16-10-14 10:05

個因由係....................

鑽石山荷里活廣場可以,佢係買完小食先met飛入場,你買完小食後,大堂有部電梯(不是枎手),你搭番佢落樓下就得。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎