用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 6457|主題: 869393

有live band 嘅餐廳或酒廊

大宅

國民生產總值:2268

喺九龍區,唔知邊度有呢啲餐廳或酒廊?酒店裡餐廳有嗎?

男爵府

國民生產總值:9423

回覆樓主:

諾士佛x,有, ar土尼道,好似有間,你上開飯睇下。

大宅

國民生產總值:3933

1563 at the East

6/F Hopewell Centre, Wan Chai

大宅

國民生產總值:1491

尖東好多

If you never abandon,I will in life and death

複式洋房

國民生產總值:278

回覆:有live band 嘅餐廳或酒廊

King parrot 集團..尖東、美麗華

大宅

請問king parrot 係食咩架?

大宅

whoami? 發表於 16-10-14 11:24
尖東好多

請問係咪似廿年前果啲酒廊模式?每唱45 鐘就休息,然後再唱?一路食一路聽?以前拍拖係去呢啲地方架!唔知而家仲有冇?

大宅

國民生產總值:1491

happylife1210 發表於 16-10-14 12:45
請問係咪似廿年前果啲酒廊模式?每唱45 鐘就休息,然後再唱?一路食一路聽?以前拍拖係去呢啲地方架!唔知 ...
係,REGAL KOWLOON就有
If you never abandon,I will in life and death

子爵府

國民生產總值:12705

jazzcode 發表於 16-10-14 11:21
1563 at the East

6/F Hopewell Centre, Wan Chai

請問係邊類型嘅 life music

大宅

國民生產總值:3933

原帖由 sangria 於 16-10-14 發表
請問係邊類型嘅 life music
我都唔清楚,你去佢個fb/網頁睇睇。

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎