用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 3232|主題: 928166

有無人好似我咁手機上HSBC 網上理財有問題

男爵府

國民生產總值:8012

BKXmas勳章

用Safari / Chrome上HSBC 網上理財login次次都hang左唔郁

自從個幾月前就係咁,我無理以為HSBC ebanking問題,但維持左一段時間都系咁,次次都要開電腦先攪到,好麻煩。

男爵府

BKXmas勳章

用apps過吾到數,可能要去分行填表

伯爵府

國民生產總值:16132

BKXmas勳章

zozozo 發表於 16-10-14 10:54
用Safari / Chrome上HSBC 網上理財login次次都hang左唔郁

自從個幾月前就係咁,我無理以為HSBC ebanking問 ...

呢排都係咁,用ipad login in 就容易失敗

男爵府

BKXmas勳章

之前一直都系用手機上網攪

自從HSBC 轉左登入版面後就入吾到

次次hang

侯爵府

國民生產總值:23862

hashtag影視迷勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆:有無人好似我咁手機上HSBC 網上理財有問題

試下delet個app再dl過

男爵府

BKXmas勳章

nganc9 發表於 16-10-14 11:00

HSBC 個apps?

男爵府

BKXmas勳章

nganc9 發表於 16-10-14 11:00

我用safari chrome上都吾得

珊瑚宮

國民生產總值:104338

醒目開學勳章 大廚勳章 BKXmas勳章

引用:用Safari / Chrome上HSBC 網上理財login次

原帖由 zozozo 於 16-10-14 發表

自從個幾月前就係咁,我無理以為HSBC ebanking問 ...
我不是用app,係用電腦版手機上,一直冇問題喎~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

大宅

國民生產總值:4911

BKXmas勳章

回覆樓主:

我用LG pad 都無問題!

男爵府

BKXmas勳章

大力大力 發表於 16-10-14 11:12
我不是用app,係用電腦版手機上,一直冇問題喎~

唉,咁點算好,又吾知咩問題,我經常用電話過數,真係好麻煩

我一入security password 之後就hang 住左。。。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:4489

BKXmas勳章

唔知係咪Chrome 唔夠安全, 好多網上銀行都開唔到. 用IE 開無問題.

公爵府

國民生產總值:28348

熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

前排係手機用 Chrome 開 HSBC 網上銀行....
無問題過到數.....

天珠殿

國民生產總值:917360

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

電腦上好似正常d

男爵府

BKXmas勳章

hhss0203 發表於 16-10-14 11:53
唔知係咪Chrome 唔夠安全, 好多網上銀行都開唔到. 用IE 開無問題.

我以為safari問題,點知chrome都係咁
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎