用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 4102|主題: 869492

生完有冇覺得個樣老左殘左?  

大宅

國民生產總值:2255

早兩日睇返啲舊相, 真係比未生之前老左好多, 而家覺得自己好似阿嬸咁, 比真實年齡好似老左十年, 斑又勁左又殘

而家開始做下facial仲有冇得補救?

珍珠宮

國民生產總值:32224

aibaba 發表於 16-10-14 10:59
早兩日睇返啲舊相, 真係比未生之前老左好多, 而家覺得自己好似阿嬸咁, 比真實年齡好似老左十年, 斑又勁左又 ...

生完果陣坐月好嘆幾靚
湊b之後先殘
聽講小朋友讀書仲死

jc2009    發表於 16-10-14 16:47

公爵府

國民生產總值:29804

回覆 aibaba 的帖子

我都係, 同埋我啱啱係30後, 人地話過咗30 一個關口, 會顯老, 我再加埋生B, 所以仲覺得, 所以我都的起心肝做機做運動做facial

男爵府

國民生產總值:9337

育兒性格勳章

回覆樓主:

唔單止D白頭髮“爸爸聲”咁生。

珍珠宮

國民生產總值:35725

動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 2015xmas

我生兩個時可能仲好後生,反而我覺得好過做女時
我兩個都自己湊架

大宅

國民生產總值:1491

aibaba 發表於 16-10-14 10:59
早兩日睇返啲舊相, 真係比未生之前老左好多, 而家覺得自己好似阿嬸咁, 比真實年齡好似老左十年, 斑又勁左又 ...
你生完幾耐?
If you never abandon,I will in life and death

子爵府

國民生產總值:11211

貓狗褓姆 BK Milk勳章

我上年生完, 望返自己真係老左好多呀......
個樣又攰又肥左, 好似個面豬都跌左落黎咁...............
老細是腦細

子爵府

國民生產總值:13608

殘呀

Praise the Lord!  

大宅

國民生產總值:3870

生一個老10年!

子爵府

國民生產總值:12538

回覆:生完有冇覺得個樣老左殘左

我!陀B前同事先話我唔似3,生完肥左就乜都唔同曬,宜家生完第2個,D肉完全生曬系個肚同块面

珍珠宮

國民生產總值:33554

醒目開學勳章

最殘係生緊的時候 . . .

小小蕃茄    發表於 16-10-14 15:15
hohoyy    發表於 16-10-14 11:54
"女" 人做牛做 "馬" => 媽

公爵府

國民生產總值:27883

回覆:生完有冇覺得個樣老左殘左

會殘咖,又要揍佢又要勞氣又唔夠訓,所以要keep住好心情

別墅

國民生產總值:705

日日都好攰又肥又殘呀

大宅

luvkaka 發表於 16-10-14 11:07
回覆 aibaba 的帖子

我都係, 同埋我啱啱係30後, 人地話過咗30 一個關口, 會顯老, 我再加埋生B, 所以仲覺得 ...

我30結婚, 今年33已經生左兩個
可能學你咁講30一個關口又生得密
好大鑊, 我覺得我而家似c6家姐多過老婆

大宅

whoami? 發表於 16-10-14 11:28
你生完幾耐?

細女個半月大

水晶宮

國民生產總值:51868

luckybaby2011 發表於 16-10-14 11:06

生完果陣坐月好嘆幾靚

其實兩歲前都好好湊,大左之後成日要同佢出去玩,送出送入,為佢學業而多多嘢諗,咁樣先容易衰老

大宅

lemontea520 發表於 16-10-14 11:29
我上年生完, 望返自己真係老左好多呀......
個樣又攰又肥左, 好似個面豬都跌左落黎咁...............
...

個下巴唔知點解鬆晒“the”晒落黎
真係好想死

大宅

國民生產總值:1491

aibaba 發表於 16-10-14 11:57
細女個半月大
生完個半月啫,同埋33之嘛,仲有得救嘅,食清淡啲,做下運動,好快有成績,放心啦
If you never abandon,I will in life and death

子爵府

國民生產總值:11211

貓狗褓姆 BK Milk勳章

aibaba 發表於 16-10-14 12:04
個下巴唔知點解鬆晒“the”晒落黎
真係好想死
輕輕一點頭, 雙下巴 即。刻。 衝閘跑出黎

小小蕃茄    發表於 16-10-14 15:16
漲爆媽媽    發表於 16-10-14 15:06
老細是腦細

彩鑽殿

國民生產總值:801209

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

白頭髮
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎