用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 587|主題: 869765

深水埗有無背心底衫, 2歲返學著裡面的

大宅

國民生產總值:3255

有無人知, 邊到會有, 謝謝

男爵府

國民生產總值:6537

動物勳章 畀面勳章

Nomos 發表於 16-10-14 11:38
有無人知, 邊到會有, 謝謝

有。。。北河街街市附近排檔

大宅

回覆:rtktang 的帖子

是深水埗街市附近嗎,大約幾$,tks

大宅

國民生產總值:1829

回覆 Nomos 的帖子

黃金對面都有排檔, 有好多檔賣小朋友3.
地鐵D出口, 右手邊就係, 我覺得好行過街市果邊

珍珠宮

國民生產總值:33562

MTR B2出口北河街排檔(近福華街玩具街)

大宅

回覆:Littlecatta2013 的帖子

thanks anyone know how much

珍珠宮

國民生產總值:33562

回覆 Nomos 的帖子

20蚊一件左右

大宅

國民生產總值:4152

長沙灣道批發近南昌街有一間, 大人嘅有好多款, 約15/件, 冇留意有冇小朋友背心, 如果其他檔唔啱, 可以去嗰度睇下.

大宅

引用:長沙灣道批發近南昌街有一間, 大人嘅有好多

原帖由 Jessie688 於 16-10-14 發表
長沙灣道批發近南昌街有一間, 大人嘅有好多款, 約15/件, 冇留意有冇小朋友背心, 如果其他檔唔啱, 可以去嗰 ...
tks

伯爵府

國民生產總值:18984

排檔啦, $14 好好著。 精英牌不錯。
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎